Voordelig container huren bij REST.NL

Snel en voordelig container huren is zo geregeld!
REST.NL heeft verschillende containers op voorraad voor het huren van een container. Van kleine tot grote containers. Van open containers tot gesloten containers. Ook hebben wij bigbags. Wilt u een Container huren? Bij ons bent u aan het goede adres!
Neem contact met ons op, of bestel snel en eenvoudig een container via onze webshop: www.donkelaarverhuur.nlVoordelig container huren bij REST.NL

Behalve het huren van een container kunt u ook tegen lage tarieven uw afval langs brengen op de Kernreactorstraat 48 te Veenendaal. Op ons eigen afvalbrengstation Veenendaal kunt u dagelijks terecht van 07.00 – 18.00. Op zaterdag van 08.00 – 17.00. Ja we zijn inderdaad op zaterdag voor u beschikbaar.

Behalve container verhuur en afvalverwerking biedt REST.NL ook een breed scala aan diensten aan. Van ontruimen tot sloopwerk. Oftewel voor allerlei diensten kunt u bij ons terecht.

Voordelig container huren met snelle levering, scherpe prijs!

Vandaag een afvalcontainer besteld is morgen geleverd en ook op zaterdag kunnen we bezorgen. Heeft u er vandaag nog een nodig? Bel ons dan even want in veel gevallen kunnen we zelfs dezelfde dag nog een bak bij u plaatsen. U wilt natuurlijk niet te veel betalen bij het huren van een afvalcontainer. Vandaar dat wij een scherpe prijs hanteren!

Container bestellen

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.00 en op zaterdag van 8.00 tot 17.00. Wij kunnen u helpen met welke maat bak u het beste kunt bestellen en kunnen u vertellen welke soort afval u heeft. U kunt bij ons een bak huren van 3m³ tot 40m³. voor verschillende soorten afval zoals: bouwafval, puin, groenafval, hout, grond en grofvuil. Als u vandaag nog een container nodig heeft. Kunt u altijd contact opnemen met ons. Bellen gaat altijd het snelst en kunnen wij u het beste helpen. Als er genoeg plek in de planning is kunnen wij de bak dezelfde dag nog komen plaatsen.

Wilt u gelijk een bak bestellen? kijk op onze webshop: www.donkelaarverhuur.nl

Direct een
container
huren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.