Thuisblijvers Big Bags actie! (Veenendaal)

Nu veel mensen thuis zitten in verband met de maatregelen met betrekking tot het coronavirus. Zijn veel mensen van plan te klussen in het huis of in de tuin. Hierdoor zien we grote drukte ontstaan bij bijvoorbeeld de milieustraten en afvalstorten.

Met betrekking tot het Coronavirus is het juist de bedoeling drukte vermijden. Hiervoor dus, de thuis blijf big bag!

Deze big bag voor bouwafval wordt met de post verstuurd, en wordt door onze containerwagen ook weer opgehaald, geheel contactloos! U kunt dus lekker het huis opruimen, of de tuin mooi maken, zonder onnodig risico te lopen!

Woont u in Veenendaal en gaat u aan de klus in het huis of in de tuin? Huur dan nu onze Thuisblijvers big bag. Vul hier onder het aanvraagformulier in, dan zullen wij u een link sturen voor de betaling via iDeal! Niet afrekenen bij de chauffeur dus!

Let op: Deze actie geld alleen in Veenendaal!

Thuisblijf big bag aanvragen

  • Hierop zullen wij u de betaalink sturen.

Direct een
container
huren

U kunt nog tot 6 april gebruik maken van de Thuisblijvers big bag actie!

 

Thuis aan de klus in deze periode? om het thuiszitten wat dragelijker te maken hebben wij de Thuisblijvers big bag actie t/m 6 april!

 

Ben jij één van die thuis opruimers die zijn tijd nu nuttig wil besteden? Dan ken je het probleem van het afval. Op dit moment is in de rij staan bij een drukke afvalstort ook niet de oplossing. Het probleem van vele keren op en neer rijden met een aanhanger, van vuilniszakken die scheuren omdat ze niet gemaakt zijn voor grote hoeveelheden afval en niet genoeg voor een container? REST.NL lost dit probleem voor je op met de Thuisblijvers big bag actie!

 

Zo hoeft u niet de deur uit met uw afval, in rijen te staan bij de afvalstort, en kunt u veilig contactloos betalen via iDeal.

 

*Deze actie geld alleen in Veenendaal

 

Direct big bag aanvragen