Container huur tarieven

De voordeligste container verhuur tarieven in de regio!

Kort gezegd willen we u in de regio Veenendaal de meest voordeligste tarieven kunnen aanbieden. Onze container huur prijzen zijn daarom altijd de laagste in de regio. Wij geven we u 1 totaalprijs. Bezorgen, ophalen en verwerken zit allemaal in dit aanbod. Hierdoor komt u als klant niet onverwacht voor verrassingen te staan. Samen komen we er altijd wel uit. Het is alleen van belang dat we met elkaar in contact komen. Samen kunnen we voor u opzoek gaan naar een voordelige, efficiënte en milieubewuste oplossing voor uw situatie. Of het nu het leveren van een container is of enkel advies voor het verwerken van afval. Wij staan klaar om u te helpen.

De prijzen voor het huren van een container zijn altijd inclusief:

  • Plaatsen
  • Afvoeren
  • Afvalverwerking

Hierdoor weet u van te voren wat u in totaal kwijt bent voor het huren van een container. En komt u niet achteraf voor verassingen te staan! Dus geen onverwachte kosten maar gelijk de juiste prijs.


Container tarieven in onze webshop

Onze actuele container tarieven kunt u vinden via onze webshop. In onze webshop kunt u altijd direct de prijs zien van het soort container wat u wilt huren. Ook kunt u via de webshop direct de container huren. U kunt dus daarom nu een container huren en betalen via iDeal! Binnen 5 minuten heeft u een container gehuurd, en betaald. Dan blijft er alleen het opruimen nog over!

Bekijk de container tarieven via onze webshop

Direct een
container
huren

U kunt nog tot 6 april gebruik maken van de Thuisblijvers big bag actie!

 

Thuis aan de klus in deze periode? om het thuiszitten wat dragelijker te maken hebben wij de Thuisblijvers big bag actie t/m 6 april!

 

Ben jij één van die thuis opruimers die zijn tijd nu nuttig wil besteden? Dan ken je het probleem van het afval. Op dit moment is in de rij staan bij een drukke afvalstort ook niet de oplossing. Het probleem van vele keren op en neer rijden met een aanhanger, van vuilniszakken die scheuren omdat ze niet gemaakt zijn voor grote hoeveelheden afval en niet genoeg voor een container? REST.NL lost dit probleem voor je op met de Thuisblijvers big bag actie!

 

Zo hoeft u niet de deur uit met uw afval, in rijen te staan bij de afvalstort, en kunt u veilig contactloos betalen via iDeal.

 

*Deze actie geld alleen in Veenendaal

 

Direct big bag aanvragen