Sloopwerk

Ondersteuning bij sloopwerk of afvoer van het sloopafval

Bent u van plan om te beginnen met sloopwerkzaamheden? REST.nl kan u helpen met deze werkzaamheden, voor zowel ondersteuning bij het slopen zelf, als het afvoeren en verwerken van het afval. Voor al het sloopwerk proberen we een passende oplossing te vinden met de wensen die u heeft. Hierdoor gaan wij professioneel te werk en zijn zij inzetbaar voor elke klus. Denk hierbij aan het verwijderen van huizen, scholen, aanbouwen en schuren. Het afvoer van het vrijgekomen puinafval of sloopafval doen wij door middel van onze afvalcontainers.

De sloopwerkzaamheden worden door ervaren medewerkers uitgevoerd met moderne en goed uitgeruste machines. Bij de sloopwerkzaamheden staat de veiligheid van de medewerkers en de directe omgeving altijd voorop. REST.NL is VCA gecertificeerd. Hierdoor bent u altijd zeker dat de gewenste sloopwerkzaamheden juist en veilig worden uitgevoerd.

 

Bel voor een afspraak Stuur ons een mail Direct container huren

De juiste oplossing voor het sloopafval

Een van de belangrijke zaken bij sloopwerk is het scheiden van het sloopafval. Dit gebeurt zoveel mogelijk bij de bron, dus op de sloopplaats zelf. De essentie van het sloopwerk is verschoven naar een proces waarbij het scheiden en demonteren van alle afkomende materialen ten behoeve van hergebruik aan de bron geschiedt. Meer informatie over het scheiden van afval nodig? We hebben een lijst als richtlijn voor het scheiden van afval.

Acceptatievoorwaarden Afvalsoorten

Een container kan handig zijn bij sloopwerk

Naast de ondersteuning van het sloopwerk bieden wij ook mogelijkheden voor het afvoer van het vrijgekomen afval. Samen met u bekijken we hoeveel afval er afgevoerd moet worden, en spreken dan een prijs af. Wij halen dan het afval op met containers, of plaatsen een container die blijft staan op de aangewezen locatie. Deze halen wij dan weer op als de sloopwerkzaamheden voltooid zijn.

Een container kan handig zijn bij sloopwerk

Wilt u toch liever zelf het sloopwerk in eigen hand houden, maar wilt u toch een slimme, goedkope en eenvoudige oplossing voor het vrijgekomen afval? Dan kunt u bij REST.nl bijvoorbeeld een goedkope puincontainer, bouwafval container, grofvuil container of een ander type afvalcontainer huren. In onze webshop heeft u een ruime keuze aan verschillende soorten en maten containers.

Bezoek de webshop

Direct een
container
huren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.