Rolcontainer

Bij REST.NL heeft u een ruime keuze in soorten en maten rolcontainers!

Bij REST Containers helpen wij uw aanhoudende afvalprobleem door middel van een rolcontainer. Allereerst wilt u een makkelijke oplossing voor uw bedrijfs- of restafval. Maar hoe mooi zou het zijn als dit tegelijk op een snelle en voordelige manier kan? Wij kunnen dit nu voor u regelen! flexibel, snel en zorgvuldig, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Of het nu bijvoorbeeld gaat om papier, glas, vertrouwelijk afval, plastic, gft of restafval. Wij hebben voor ieder soort afval rolcontainers en de beste verwerkingsmogelijkheden. Voor zo wel bedrijven of particulier!

Wij verhuren onze rolcontainers, voornamelijk bedrijfsafval containers, aan verschillende soorten klanten. Zo verhuren wij onze rolcontainers niet enkel aan bedrijven en organisaties maar ook aan scholen en restaurants! Wij verhuren verschillende formaten rolcontainers, de meest verhuurde rolcontainers zijn de 500 liter rolcontainer, de 750 liter rolcontainer en de 1100 liter rolcontainer. De rolcontainers die je bij ons kan huren hebben vaste all-in tarieven voor lediging, de prijzen zijn inclusief transportkosten, de verwerking van het afval en de huur van de rolcontainer, en de BTW! Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor bijvoorbeeld minder volumineus restafval, papier, glas, GFT en vertrouwelijke documenten zijn verrijdbare rolcontainers de aangewezen middelen. Deze containers zijn gemaakt van kunststof of van staal. Dit hangt af van de grote van de container of van het soort afval wat hier in komt. Wij hebben rolcontainers in diverse maatvoeringen, van bijvoorbeeld 120 tot 5000 liter.

De grootte van de container en de frequentie van de afvoer hangt af van de hoeveelheid afval. Daarnaast wordt de huur per categorie van het afval berekend. In geval van verhuur is het technisch onderhoud van de container daarbij inbegrepen.

Wij hebben rolcontainers voor verschillende soorten afval, namelijk:

 • Papier en Karton
 • Glas
 • Restafval
 • Archief

De voordelen van een rolcontainer zijn:

 • De containers zijn mobiel,met de wielen aan de onderkant kunt u ze bijvoorbeeld makkelijk naar wens verplaatsen.
 • Diep, zo kunt u er erg veel afval in kwijt!
 • Van klein naar groot, we leveren verschillende formaten.
 • Stevig materiaal, Zowel kunststof rolcontainers als stalen rolcontainers kunnen vrijwel niet kapot gaan. Anders wordt dit gemaakt.

U kunt kiezen tussen wekelijks, 1x per 14 dagen of 1 x per maand ledigen, net wat u het beste uitkomt! Vaak heeft u naast Restafval ook veel papier of kartonafval. Daarom heeft REST.NL nu een actie: neemt u een container voor restafval, dan ledigen wij ook uw papiercontainer, zonder extra kosten er bij! Dat wil zeggen, extra veel voordelen! Bedrijven en particulieren!

Ons streven voor container verhuur hetzelfde als ons streven bij al onze diensten, namelijk:

 • We zijn goedkoop. Doen ons best om de goedkoopste te zijn in Veenendaal en omstreken. 
 • Oplossingsgericht. We denken met u mee. (Afval & Vervoer)
 • We zijn precies. Afval moet op bepaalde manier worden gescheiden om het vervolgens milieubewust te kunnen verwerken.
 • We zijn snel. Voor container proberen we een snelle levering te bewerkstelligen. (in Veenendaal voor 12 uur besteld, is later op de dag nog geleverd)

Dus kortom, wilt u gemakkelijk uw afval laten afvoeren, neem contact op met REST!

U kunt contact opnemen voor meer informatie met ons telefoonnummer: 0318-571926

Of wilt u direct een rolcontainer aanvragen? Dit kan via het formulier onder aan deze pagina!

Wilt u toch een tijdelijke oplossing voor uw afval? U kunt een afvalcontainer bestellen via onze webshop. Deze zetten wij neer en halen we later wanneer u deze heeft gevuld weer op. En dat allemaal voor een All-In prijs! kijk voor meer informatie op: https://www.rest.nl/webshop

 

Kliko’s

Kunststof rolcontainers

Stalen rolcontainers

 Gaas Container

 Knapzakken

Rolcontainer aanvragen

Via dit formulier kunt u een rolcontainer aanvragen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct een
container
huren

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.