Rolcontainer huren

Goedkope rolcontainer huren bij REST.NL

Als u te maken heeft met een aanhoudend afvalprobleem dan kunt u bij REST Containers een goedkope rolcontainer huren. REST regelt dit voor u op een snelle en voordelige manier. Denk hierbij aan een restafvalcontainer, bedrijfsafval container of een papiercontainer. Wij zijn flexibel, snel en zorgvuldig, zodat u zich geen zorgen over hoeft te maken over de afvoer van uw afval. Voor bijvoorbeeld minder volumineus bedrijfsafval, restafval, papier, glas en vertrouwelijke documenten zijn verrijdbare rolcontainers de aangewezen middelen. Onze rolcontainers verhuren wij aan verschillende soorten klanten. Wij verhuren onze rolcontainers niet enkel aan bedrijven en organisaties maar ook aan scholen en restaurants!

Container aanvraagformulier Direct contact met REST Containers REST Containers Webshop


Bij ons kunt u voor verschillende afvalsoorten een rolcontainer huren:

Papier afval Restafval glasafval 

  • Papierafval. Voor veel papierafval kunt u bij ons een papiercontainer huren.
  • Restafval. Voor al het gemengde rest- & bedrijfsafval kunt u een restafvalcontainer huren.
  • Glasafval. Bij glas afval bestaat voornamelijk uit glasscherven, flessen en glazen.
  • Archiefvernietiging. Vertrouwelijke archiefvernietiging van bijvoorbeeld documenten, ordners en dossiers. Ook hebben we een speciale bedrijfsafval container.

Bekijk hier ons rolcontainer assortiment:

Wij hebben stalen rolcontainers en kunststof rolcontainers. Dit hangt af van de grote van de container of van het soort afval wat hier in komt. De containers hebben wij dan ook in verschillende groottes. Zo hebben wij onder andere de: 120 liter rolcontainer voor de kleine kantoren met weinig afval, de 500 liter rolcontainer voor bijvoorbeeld kleine scholen, de 1100 liter rolcontainer voor de bedrijven of winkels met aanhoudend afval, en nog veel meer varianten.

Kleine rolcontainer.

Kunststof rolcontainer.

Stalen rolcontainer.

Gaas container.

Knapzakken.


De voordelen van een bedrijfsafval container huren zijn bijvoorbeeld:

Ten eerste zijn deze containers mobiel want deze hebben wielen aan de onderkant waardoor u ze bijvoorbeeld makkelijk naar wens kunt verplaatsen. Maar zijn ze ook nog eens diep, en heel erg stevig, zo kunt u er erg veel afval in kwijt, zonder dat de container kapot gaat! Rolcontainers hebben wij van klein naar groot, we leveren verschillende formaten! De grootte van de container en de frequentie van de afvoer hangt af van de hoeveelheid afval. Daarnaast wordt de huur per categorie van het afval berekend. In geval van huur is het technisch onderhoud van de rolcontainer daarbij inbegrepen. U kunt kiezen tussen wekelijks, 1x per 14 dagen of 1x per maand legen, net wat u het beste uitkomt!


Kortom, zit u met een aanhoudend afvalprobleem, REST weet daar wel raad mee! Wilt u direct een rolcontainer huren? Dit kan via het formulier onder aan deze pagina!

Wilt u toch een tijdelijke oplossing voor uw afval? U kunt een afvalcontainer bestellen via onze webshop. Deze zetten wij neer en halen we later wanneer u deze heeft gevuld weer op. En dat allemaal voor een all-in prijs! bekijk ons afvalcontainer assortiment op: https://www.rest.nl/webshop

Rolcontainer aanvragen

Via dit formulier kunt u een rolcontainer aanvragen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct een
container
huren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.