Over REST Containers

Frisse wind in het verwerken van afval (van 1 tot 40 m3)

REST.NL: Afvalverwerking: nog beter, nog sneller, nog voordeliger!

REST.NL begon acht jaar geleden als luis in de pels van de grote afvalverwerkingsbedrijven (Voorheen: Donkelaar Containers). In de afgelopen tijd groeiden we echter gestaag en wisten we een belangrijk aandeel in de afvalcontainermarkt te verwerven. Maar daarbij hield het voor ons niet op. Het klantvriendelijke karakter, de kleinschaligheid en de aantrekkelijke prijsstelling waarmee we begonnen is gebleven, maar wel met gebruikmaking van de faciliteiten en de enorme capaciteit die ons bedrijf achter de hand heeft.

Alles gaat erom dat de klant zo snel mogelijk de container krijgt waar hij om vraagt en dat tegen een zo aantrekkelijk mogelijke prijs. Eén telefoontje is voldoende. De klant heeft daarbij maar één aanspreekpunt. Vóór 12 uur een container besteld betekent dat deze dezelfde dag nog wordt afgeleverd op de gewenste locatie. We zijn en blijven uiterst veelzijdig. U kunt bij ons terecht voor meer dan 20 verschillende soorten containers in de meest uiteenlopende maten en uitvoeringen. Van een big bag (1 m3) tot een 40 m3 container! We werken niet met contracten, we hechten meer aan goede contacten.   Afspraak is afspraak, daar gaat het om.

Ook voor grond, zand, grind en ander grondmateriaal kunt u bij ons terecht. Net als voor (grote) opruimklussen en huisontruimingen. Daar zijn we ooit mee begonnen en dat zullen we er altijd bij blijven doen. Denk daarbij ook aan grond-, graaf- en rioleringswerkzaamheden, zoals het uitgraven van tuinen: zwarte grond weghalen, wit zand leveren en aan straatwerk en de aanleg van tuin- en sierbestrating.
Op lange termijn misschien wel het allerbelangrijkst: we beschikken over alle denkbare certificaten die in deze branche noodzakelijk zijn. Daardoor zijn u en uw kinderen bij ons verzekerd van een milieuvriendelijke en verantwoordelijke verwerking van uw afval. Voor nu en voor de toekomst!

REST.NL: Snel, Flexibel en Betaalbaar!

OPENINGSTIJDEN

De openingstijden van ons bedrijf zijn zeer ruim, evenals die van ons afvalbrengstation in Veenendaal.

Van maandag tot en met vrijdag kunt u bij ons terecht van 7 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds. Zaterdags is dat van 8 tot 5.

Op zaterdag kunt u ons telefonisch ook bereiken voor het bestellen plaatsen  van een container.

Direct een
container
huren