Puincontainer huren

Puincontainer huren bij REST Containers.

Bij bouw- & sloopwerkzaamheden komen er vaak veel steenachtige materialen vrij. Denk bijvoorbeeld aan: tegels, stenen muren, beton, keramiek en dakpannen. Deze materialen kunt u sorteren en laten afvoeren met een puincontainer. Bij REST Containers hebben we verschillende soorten en maten containers. Zo kunt u voor elke klus de juiste puincontainer huren. In onze webshop vindt u een overzicht met prijzen van onze puincontainers die u kan huren. Voor elke klus is er een geschikte puincontainer die u kan gebruiken. Bekijk onze puincontainers met bijbehorende prijs en plaats direct uw bestelling. Een puincontainer huren bij REST.nl is daarom zo gebeurd!

U kunt direct contact opnemen met REST.nl om erachter te komen welk type puincontainer geschikt is voor uw opdracht.

Bel ons direct!Container aanvragenBezoek de webshop

Een puincontainer huren kan in de volgende maten:

  


In een puincontainer mogen alleen steenachtige materialen.

U kunt dus niet alles in een puinafval container aanbieden. Dus wat mag er niet in een puincontainer?

  • puin met roet / asbest
  • dakafval (dakleer, dakgrind)puincontainer huren
  • stukwerkpuin
  • gasbeton
  • asfalt beton
  • zandpercentage van > 10%
  • andere stoffen / materialen dan steenachtige materialen
  • gipsproducten

Als wij deze afvalstoffen aangeboden krijgen in de puincontainer dan kan het zijn dat de prijs anders uitvalt in verband met extra sorteerwerkzaamheden.


Een container puin, altijd handig!

Of u nu bezig bent met een verbouwing of iets dergelijks, er zal vast wel puinafval verschijnen maar komt u er pas laat achter dat u een puincontainer nodig hebt. Dan kunt u bij ons een goedkope puincontainer huren.

Puincontainers zijn vaak erg zwaar, daarom leveren wij alleen de puincontainer 3m3 en de puincontainer 6m3. Als er meer puin af moet worden gevoerd dan kunnen wij meerdere bakken plaatsen, of deze wisselen wanneer de container vol zit.


Onze service bij goedkope puincontainer huren.

Wij proberen een flexibele houding aan te nemen als het gaat om afvalcontainer verhuur. Daarom is bij ons de eerste regel: als u voor 16.00 een container besteld, kan deze de volgende werkdag worden geleverd. Afhankelijk van de gewenste plaatsingsdatum. Mocht u eerder een container nodig hebben kan dit altijd worden overlegt. Wij zullen dan kijken of we de container op het gewenste tijdstip kunnen leveren. Vragen staat altijd vrij! Samen komen we er altijd wel met u uit. Zelfs als u onverwacht zoveel puin heeft dat u het overzicht kwijt bent. REST.nl denkt altijd met u mee. Een oplossingsgerichte houding en aanpak, is al jaren een van de belangrijkste service die REST.nl aanbied.

Voor de exacte plaats van de container dient u thuis aanwezig te zijn! REST.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de container niet op de juiste plaats volgens uw inzicht staat. Indien wij de container moeten verplaatsen voor de huurder brengen wij extra kosten in rekening. Zorg dus altijd dat u van te voren duidelijk aangeeft waar de container moet komen te staan. Het liefst hebben wij dat er iemand aanwezig is, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Voor het huren van een afvalcontainer gelden een aantal regels. Deze kunt u vinden op deze pagina: Algemene afspraken – Afvalcontainer verhuur.
Bij het huren van en afvalcontainer stemt u automatisch in met onze voorwaarden.

Toch een andere container nodig? bekijk hier ons aanbod voor afvalcontainers: Afvalcontainer

Direct een goedkope puincontainer huren? Dat kan in onze webshop!

Bezoek de webshop

 

Direct een
container
huren