Plastic afval

Plastic afval inzameling

U kunt uw plastic afval (folie) altijd kwijt bij REST Containers & Afvalverwerking. Dit kunt u aanleveren in een knapzak en bij ons komen storten op ons afvalbrengstation in Veenendaal. Heeft u veel plastic afval? Neem dan contact op voor de mogelijkheden van het plaatsen van een container.

Knapzak is de naam van het meest effectieve inzamelsysteem voor kunststofverpakkingen, zoals folie, EPS en PE. Dat systeem bestaat uit de Knapzak en de Knaphouder: een transparante kunststof zak en een metalen buisframe. Die gemakkelijk neergezet kan worden op locatie.Deze zak en houder zijn het ideale duo voor de inzameling van deze afvalstromen. Knapzakken zijn aangepast aan de afmeting van de Knaphouder, zodat ze zonder klemmen in de houder blijven hangen. Met dit duo zamelt u ook andere afvalstromen snel en gemakkelijk in.

Bel ons directBezoek de webshop

Knapzak houder

Doordat de Knapzakken open in de Knaphouder hangen, vult u hem snel en effectief. In een goed gevulde 400 liter Knapzak voert u bijvoorbeeld tot ca. 18 kg folie in één keer af. De folie is in een Knapzak goed aan te drukken en de lucht gaat er door de perforatie goed uit. Waardoor er meer ruimte is voor plastic afval in de zak.


Wisselen

Doordat de de zakken transparant zijn, heeft u op de werkplek altijd zicht op schone inzameling. U wisselt de Knapzak pas als deze goed vol en met het sluitlint dichtgebonden is. Zo is ook de tussenopslag schoon en goed geregeld.


Bestellen

Knapzakken kunt u ook bij ons bestellen, of op komen halen bij ons afvalbrengstation. Elke knapzak past in een bijbehorende zakhouder: de Knaphouder. Door de plastic zakken open in de zakhouder te hangen, vult u ze snel en effectief. Verzinkte stellinghouder voor 300 en 400 liter Knapzakken. Houder is in de breedte verstelbaar zodat deze geschikt is voor bijvoorbeeld elke magazijn stelling.


Afvoeren Folie

Als u gevulde knapzakken heeft en deze wilt afvoeren kunt u deze bij ons komen inleveren. De zakken moeten altijd goed dichtzitten en mogen geen ander afval bevatten. Wij kunnen de zakken nakijken en afkeuren mocht er teveel ander afval inzitten.

Wilt u knapzakken bestellen? Neem contact met ons op!

Bel ons direct

Direct een
container
huren