Oud IJzer

Oud ijzer inzameling Veenendaal

REST.NL is het juiste adres voor de inzameling van oud ijzer in (de regio) Veenendaal. Bij ons kunt u uw oude ijzer langs komen brengen. Of wij kunnen het uw oud ijzer ophalen. Wat u het beste uitkomt! Zowel aan bedrijven en particulieren in de regio kunnen wij een mooie vergoeding aanbieden voor het oud ijzer. Wij bedienen klanten voornamelijk in de omgeving Veenendaal maar uiteraard ook daar buiten. Wij beschikken over verschillende inzamelmiddelen om uw ijzer in te zamelen.

Bel ons direct!Bezoek de webshop

Wat gebeurd er met het ijzer?

Oude metalen of ijzer zien wij niet als afgedankte troep, maar als basis voor een nieuw begin. Zo denken wij bij REST. We zamelen oude metalen – waar u waarschijnlijk niet veel meer mee kunt – in en schenken de materialen een nieuw leven door middel van verantwoorde recycling. Zo zijn uw afgedankte goederen verzekerd van een tweede zinvol leven.

Wij kunnen ook uw oud ijzer ophalen!

Bij REST kunt u uw oud ijzer wegbrengen, maar we kunnen in overleg natuurlijk ook probleemloos langskomen om de goederen die u ter recycling wilt aanbieden op te komen halen. Als u daarvan gebruik wenst te maken, Neem dan even contact met ons op. Of bestel een gratis oud ijzer container via onze webshop. (Transportkosten worden wel berekend) Dan kunnen wij het oud ijzer ophalen. Afhankelijk van uw afgedankte goed kunnen we altijd een passende bestemming vinden.

Heeft u ander afval dan ijzer?

oud ijzer

Dan kunt u natuurlijk komen langs brengen op ons afvalbrengstation in Veenendaal. Op ons afvalbrengstation kunt u alle soorten afval komen brengen. In de regio Veenendaal zijn we een van de goedkopere partijen. Bij ons heeft u geen milieupas nodig om uw afval te komen brengen.

Heeft u een andere dienst van ons nodig?

REST.NL is specialist in meer dan alleen het inzamelen van ijzer en andere metalen. Net als bij alle diensten van REST Containers kunt u ook bij het inzamelen van ijzer een snelle service verwachten. Uiteraard met een top service. Bekijk ons diensten overzicht.

Kortom, geef uw oude ijzer een nieuw leven, kom het brengen bij REST.nl

Direct een gratis oud ijzer container huren?

Bezoek de webshop

Direct een
container
huren