Oud ijzer

Oud ijzer inzameling Veenendaal

REST Containers is een van de bekendste inzamelaars op het gebied van de inzameling van oud ijzer in Veenendaal en omgeving.

Wij bedienen klanten voornamelijk in de omgeving Veenendaal maar uiteraard ook daar buiten. Zowel bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht. Vooral aan bedrijven en partijen in de regio kunnen wij een mooie vergoeding aanbieden. Wij beschikken over verschillende inzamelmiddelen om uw ijzer in te zamelen.

Uw oud ijzer in Veenendaal niet zien als afgedankte troep, maar als basis voor een nieuw begin. Zo denken wij bij REST. We zamelen oude metalen – waar u waarschijnlijk niet veel meer mee kunt – in en schenken de materialen een nieuw leven door middel van verantwoorde recycling. Zo zijn uw afgedankte goederen verzekerd van een tweede zinvol leven.

Uw oude ijzer en andere metalen kunt u altijd bij ons langsbrengen, maar we kunnen in overleg natuurlijk ook probleemloos langskomen om de goederen die u ter recycling wilt aanbieden op te komen halen. Als u daarvan gebruik wenst te maken, Neem dan even contact met ons op. Afhankelijk van uw afgedankte goed kunnen we altijd een passende bestemming vinden.

Heeft u ander afval dan ijzer?

Dan kunt u natuurlijk komen langs brengen op ons afvalbrengstation in Veenendaal. Op ons afvalbrengstation kunt u alle soorten afval komen brengen. In de regio Veenendaal zijn we een van de goedkopere partijen. Bij ons heeft u geen milieupas nodig om uw afval te komen brengen.

Heeft u een andere dienst van ons nodig?

REST.NL is specialist in meer dan alleen het inzamelen van oud ijzer en andere metalen. Net als bij alle diensten van REST Containers kunt u ookoud ijzer bij het inzamelen van ijzer een snelle service verwachten. Uiteraard met een top service. Bekijk ons diensten overzicht.

Kortom, kom uw oude afval ijzer brengen bij REST! Oud ijzer inleveren levert geld op!

Direct een oud ijzer container huren? Deze Oud IJzer containers zijn gratis!

Kijk op: www.rest.nl/webshop/oud-ijzer

Direct een
container
huren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.