Opslagcontainer huren

Opslagcontainer huren bij REST Containers

Een opslagcontainer huren is een goede oplossing als u snel extra ruimte nodig hebt. Een opslagcontainer voor de deur kan uitkomst bieden bij bijvoorbeeld een verbouwing. Als u tijdelijk spullen wilt opslaan, wilt u dat dit veilig staat. Kies daarom bij het huren van een opslagcontainer voor een betrouwbaar bedrijf. REST.NL heeft veel verschillende opslagcontainers te huur.

Bel ons direct!Bezoek de webshop

Een opslagcontainer voor de deur is veilig

Een opslag- of zeecontainer bieden uitkomst in meerdere situaties. In de bouw worden opslagcontainers veel gebruikt voor de opslag van materialen, maar ook voor particulieren kan het een uitkomst zijn voor de opslag van bijvoorbeeld een opslag container aan huis voor de meubels tijdens de verbouwing. Ook agrarische bedrijven maken geregeld gebruik van onze opslag containers.

REST.NL heeft verschillende opslagmogelijkheden voor u. Opslag containers zijn handige hulpmiddelen voor het opslaan van meubels en andere goederen. In een opslag container staan uw meubels en dergelijken veilig achter slot en grendel. En toch kunt u er makkelijk bij. Een opslagcontainer kan indien de ruimte beschikbaar is praktisch op iedere locatie staan.


Opslag container aan huis?

Bellen is altijd handig. Bellen is snel en u heeft direct feedback. Daarnaast ontvangt u vrijblijvend advies. Want voldoet een opslagcontainer wel aan u wensen of heeft u een andere container nodig. Of heeft u niet 1 maar 2 opslagcontainers nodig? Er zijn misschien mogelijkheden waar u misschien niet eerder aan heeft gedacht. REST.NL denkt met u mee. We zijn oplossingsgericht ingesteld en doen ons best om voor u een goede oplossing te vinden. Oplossingen voor opslag en voor afvalverwerking.

Het transport van een container verzorgen wij voor u met een van onze vrachtwagens. Naast het huren en vervoeren van een container bestaat bij ons de mogelijkheid om de container tijdelijk op te slaan.


Wilt u een mobiele opslagcontainer huren of wilt u meer informatie over onze opslagmogelijkheden?

Bel ons op: 0318 – 571926
Of mail naar:
 info@rest.nl

Bent u op zoek naar een afvalcontainer voor het afvoeren van afval? kijk bij onze Afvalcontainers.

Of huur direct een container via onze webshop.

Bezoek de webshop

Direct een
container
huren

U kunt nog tot 6 april gebruik maken van de Thuisblijvers big bag actie!

 

Thuis aan de klus in deze periode? om het thuiszitten wat dragelijker te maken hebben wij de Thuisblijvers big bag actie t/m 6 april!

 

Ben jij één van die thuis opruimers die zijn tijd nu nuttig wil besteden? Dan ken je het probleem van het afval. Op dit moment is in de rij staan bij een drukke afvalstort ook niet de oplossing. Het probleem van vele keren op en neer rijden met een aanhanger, van vuilniszakken die scheuren omdat ze niet gemaakt zijn voor grote hoeveelheden afval en niet genoeg voor een container? REST.NL lost dit probleem voor je op met de Thuisblijvers big bag actie!

 

Zo hoeft u niet de deur uit met uw afval, in rijen te staan bij de afvalstort, en kunt u veilig contactloos betalen via iDeal.

 

*Deze actie geld alleen in Veenendaal

 

Direct big bag aanvragen