Knijperauto

knijperauto

Heeft u veel hout of groenafval wat u zelf niet makkelijk kunt afvoeren? Dan kunnen wij van REST Containers u helpen met onze knijperauto. Deze knijper kan al het afval oppakken met de knijper en in de container laden. Zodat u zelf geen zware pallets of takken hoeft te tillen of vervoeren. Wij bieden u een All-in service. Wij komen naar de locatie, knijpen het afval, vervoeren en verwerken het. Zodat u zelf geen zorgen hoeft te maken over het afval. Kwaliteit en service staat bij ons voorop! De knijperauto heeft een reikwijdte van 5 á 6 meter naast de wagen.

De knijperwagen kan gebruikt worden voor onder andere: Houtafval, Pallets, Schuttingen, Tuinafval, Groenafval, Grond, Tuinaarde en meer! (bel voor alle mogelijkheden)

Als u twijfelt over wat u nodig heeft voor het afvoeren van uw afval, kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze in het vervoeren van uw afval. Wij zijn er voor u!

Knijperwagen nodig, of wilt u meer informatie over onze knijperwagen service?
neem even contact met ons op via onderstaand telefoonnummer:

Telefoon: 0318 – 571926
E-mail: info@rest.nl

Voor meer informatie kunt u ook kijken op onze webshop:Knijperauto

https://www.rest.nl/webshop

Direct een
container
huren

U kunt nog tot 6 april gebruik maken van de Thuisblijvers big bag actie!

 

Thuis aan de klus in deze periode? om het thuiszitten wat dragelijker te maken hebben wij de Thuisblijvers big bag actie t/m 6 april!

 

Ben jij één van die thuis opruimers die zijn tijd nu nuttig wil besteden? Dan ken je het probleem van het afval. Op dit moment is in de rij staan bij een drukke afvalstort ook niet de oplossing. Het probleem van vele keren op en neer rijden met een aanhanger, van vuilniszakken die scheuren omdat ze niet gemaakt zijn voor grote hoeveelheden afval en niet genoeg voor een container? REST.NL lost dit probleem voor je op met de Thuisblijvers big bag actie!

 

Zo hoeft u niet de deur uit met uw afval, in rijen te staan bij de afvalstort, en kunt u veilig contactloos betalen via iDeal.

 

*Deze actie geld alleen in Veenendaal

 

Direct big bag aanvragen