Houtcontainer huren

Houtcontainer huren, natuurlijk bij REST Containers!

Wilt u een houtcontainer huren? Afvalhout is een afvalstroom van alle houtafval dat afkomstig is van sloop- of verbouwingswerken. Voorbeelden van hout zijn deuren, paletten, vloerplanken, houten palen, spaanderplaten en MDF platen en zelfs meubels mogen in dit type container opgenomen worden.

Bel ons direct!Container aanvragenBezoek de webshop

REST Containers heeft een groot aantal verschillende soorten en maten als het gaat om een Houtafvalcontainer.

 

  Afvalcontainer


Houtafval afvoeren

Als u gaat verbouwen komt er vaak naast puin ook veel afvalhout vrij. Natuurlijk wilt u dit het liefst op een snelle, makkelijke en goedkope manier laten afvoeren. Bij ons kunt u een houtcontainer huren voor al uw houtafval. Om het verwerken van het afval zo goed en milieuvriendelijk te laten verlopen hebben wij een overzicht van wat er wel en niet in de container mag.

Wel:

 • Spaanplaat
 • Hardboard
 • Zachtboard
 • Hout met spijkers of scharnieren
 • Meubel panelen
 • Geschilderd hout
 • Deuren (zonder glas)

Niet:

 • Boomstammen en/of takken
 • Verbrand hout
 • Geïmpregneerd tuinhout
 • Geïmpregneerde schuttingen
 • Bielzen
 • Hout met aanhechting van niet hout producten (bijvoorbeeld een stoel met bekleding)
 • Papier, plastic, glas, textiel, overig afval

houtafval containers hebben wij in verschillende maten. Bijvoorbeeld: 3m3 houtcontainer, 6m3 houtcontainer, 10m3 groencontainer, maar ook een houtafval container in groot formaat. Heeft u nu toch veel afval wat niet in de houtcontainer mag? Dan raden wij u aan om een ander soort container te huren. bijvoorbeeld de: Bouwafval container, puincontainer of groenafval container.

Niet zeker welke container u nodig heeft voor het afval wat u af wilt laten voeren, neem dan contact met ons op, wij denken vrijblijvend met u mee! Het hout mag niet vermengd zijn met andere materialen zoals stenen, glas of beton. Bent u niet zeker of dat je bepaald houtafval mag storten waar nog andere materialen aan hangen, zoals verf of scharnieren, bel ons dan gerust even op.

Benieuwd naar ons volledige container verhuur assortiment? Bekijk het nu in onze webshop! Ga naar de webshop.


Onze service: houtafval ophalen.

Wij proberen een flexibele houding aan te nemen als het gaat om houtafvalcontainer verhuur. Daarom is bij ons de eerste regel: als u voor 16.00 een container besteld, kan deze de volgende werkdag worden geleverd. Afhankelijk van de gewenste plaatsingsdatum. Mocht u eerder een container nodig hebben kan dit altijd worden overlegt. Wij zullen dan kijken of we de container op het gewenste tijdstip kunnen leveren. Vragen staat altijd vrij! Samen komen we er altijd wel met u uit. Zelfs als u onverwacht zoveel houtafval heeft dat u het overzicht kwijt bent. REST.NL denkt altijd met u mee. Een oplossingsgerichte houding en aanpak, is al jaren een van de belangrijkste service die REST.NL aanbied.

Voor de exacte plaats van de container dient u thuis aanwezig te zijn! REST.NL kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de container niet op de juiste plaats volgens uw inzicht staat. Als wij de container moeten verplaatsen voor de huurder brengen wij extra kosten in rekening. Zorg dus altijd dat u van te voren duidelijk aangeeft waar de container moet komen te staan. Het liefst hebben wij dat er iemand aanwezig is, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.


Voor het huren van een afvalcontainer gelden een aantal regels. Deze kunt u vinden op deze pagina: Algemene afspraken – Afvalcontainer verhuur.

Bij het huren van en afvalcontainer stemt u automatisch in met onze voorwaarden.

Direct een houtafval container huren? Dat kan in onze webshop!

Bezoek de webshop

Direct een
container
huren