Houtafval

Houtafval afvoeren, storten of laten ophalen!

Gaat u houtafval afvoeren bij bijvoorbeeld bouw werkzaamheden of bij uw tuinverbouwing? REST.NL heeft de beste containers beschikbaar voor het afvoeren van hout. Bij REST is iedereen welkom! Zowel voor bedrijven, als particulier! Houtcontainer huren doet u natuurlijk bij REST.nl

Bel ons direct!Container aanvragenBezoek de webshop

Wat verstaan we onder houtafval?

Zoals de naam het al zegt gaat het hoofdzakelijk om hout. Dit zijn bijvoorbeeld kozijnen, schuttingen, deuren, pallets, laminaat en overig schoon hout. Let op, geïmpregneerd hout (tuinschuttingen, tuinhout e.d.), bielzen, vers hout zoals takken, boomstronken en gecreosoteerd hout mogen niet bij deze afvalstroom. Wanneer er ander type afval bij zit, kunnen er extra kosten ontstaan. En dat willen we natuurlijk niet. Bij REST.NL zijn we een milieuvriendelijk bedrijf en afval scheiden we natuurlijk op milieuvriendelijke wijze.

Houtafval afvoeren.

Bij ons afvalbrengstation in Veenendaal kunt u al uw afval kwijt. Daarom ook al uw afvalhout. Als u het bij ons komt storten meld u zich met uw voertuig bij de weegbrug en wegen we het gewicht van het voertuig inclusief afval. Dan kunt u uw afvalhout gaan storten. Als het afval is gestort moet u zich opnieuw melden bij de weegbrug en wegen we het gewicht van het voertuig zonder het afval. Zo houden we een verschil over waar de prijs door word bepaald. Eenvoudig of niet? Bij REST Containers kunt u altijd terecht, zonder milieupas!

Goedkope houtafval container huren.

Toch liever het hout laten ophalen? Dan kunt u een container huren voor hout via onze webshop! Of liever direct contact? Dan kunt u bellen naar ons kantoor, en zullen wij samen met u de afspraak inplannen. Ook denken wij mee aan de juiste oplossing voor uw afval probleem. Wij leveren de container op de locatie die u aan ons doorgeeft. Zodra de container vol zit kunt u ons een melding geven. Dat kan via de webshop! Maar natuurlijk ook met de telefoon of per mail. Dan komen wij het houtafval afvoeren.

Vragen of wilt u weten of wij een container bij u kunnen leveren? Bel ons direct!
tel: 0318-571926

Een container huren voor houtafval kan via onze webshop:

Houtafval container huren

Direct een
container
huren

U kunt nog tot 6 april gebruik maken van de Thuisblijvers big bag actie!

 

Thuis aan de klus in deze periode? om het thuiszitten wat dragelijker te maken hebben wij de Thuisblijvers big bag actie t/m 6 april!

 

Ben jij één van die thuis opruimers die zijn tijd nu nuttig wil besteden? Dan ken je het probleem van het afval. Op dit moment is in de rij staan bij een drukke afvalstort ook niet de oplossing. Het probleem van vele keren op en neer rijden met een aanhanger, van vuilniszakken die scheuren omdat ze niet gemaakt zijn voor grote hoeveelheden afval en niet genoeg voor een container? REST.NL lost dit probleem voor je op met de Thuisblijvers big bag actie!

 

Zo hoeft u niet de deur uit met uw afval, in rijen te staan bij de afvalstort, en kunt u veilig contactloos betalen via iDeal.

 

*Deze actie geld alleen in Veenendaal

 

Direct big bag aanvragen