Grond container

Grond container huren om grond af te voeren.

Een goedkope grond container huren voor het afvoeren van zand of schone grond. Of u nu bezig bent met straatwerk of tuinwerk, er zal vast wel grondafval verschijnen zoals zand, zwarte grond, aarde, veen of ander soort grond. U kunt het grond laten ophalen door ons! Een schone grondcontainer is uitsluitend voor het afvoeren van zand en tuinaarde. Wij kunnen een container leveren voor de hoeveelheid grond u denkt af te willen voeren. REST Containers heeft een groot aantal verschillende soorten en maten als het gaat om een grond container.

Bel ons direct!Bezoek de webshop

Een grond container huren kan in de volgende maten:

  

Omdat een container voor grond erg zwaar kan worden, leveren wij alleen de 3m3 grondcontainer of de 6m3 grondcontainer. Heeft u meer grond om af te voeren? Neem dan even contact met ons op, wij zullen dan met u kijken naar de beste oplossing! Wij kunnen ook grond afvoeren in een Big Bag! Deze big bags zijn uiterst geschikt als u minder grond wilt afvoeren dan bijvoorbeeld een container vol.


Grond afvoeren of zand afvoeren.

Voor grond afvoeren accepteren wij alleen schone grond zoals zand, veen, zwarte grond en aarde. Wij accepteren geen vervuilde grond, mochten wij dit wel aantreffen dan kunnen wij een meerprijs rekenen.

In de grondcontainer mogen ook graszoden, mits het kort gemaaid is. Heeft u graszoden in combinatie met groenafval (planten ed.) dan kunt u eventueel ook een groencontainer bestellen. Hierin mag tot maximaal 25% van de inhoud aan grond in.

Hier nog even een overzicht wat er wel en niet in de container voor grond mag:

Wel:

  • Tuinaarde
  • Zand
  • Grond
  • Klei

Niet:

  • vervuilt grond (met stenen of ander afval)
  • wortels of boomstronken
  • worteldoek
  • grond afkomstig van industrieterreinen

Zorg er dus voor dat de container geen afval bevat die niet in deze container mogen. Weet u het niet zeker of uw grond in onze grondcontainer mag? Dan kunt u contact opnemen zodat wij met u kunnen meedenken! U kunt er ook voor kiezen om een toch een ander soort container te huren als u andere afvalstoffen heeft. Wij hebben bijvoorbeeld een Puincontainer, Groenafval container, Grofvuil container, Houtafval container of een bouwafval container te huren. Deze zijn bedoelt voor een bepaald soort afval.

Direct een zand of grond container huren? Dat kan in onze webshop! Ga naar de webshop.


 Grond storten

Wilt u liever zelf oude grond afvoeren, oude aarde afvoeren of oud zand afvoeren, dan kunt u dit natuurlijk bij ons komen storten bij ons Afvalbrengstation in Veenendaal.


Onze service bij een grond container.

Wij proberen een flexibele houding aan te nemen als het gaat om afvalcontainer verhuur. Daarom is bij ons de eerste regel: als u voor 16.00 een container besteld, kan deze de volgende werkdag worden geleverd. Afhankelijk van de gewenste plaatsingsdatum. Mocht u eerder een container nodig hebben kan dit altijd worden overlegt. Wij zullen dan kijken of we de container op het gewenste tijdstip kunnen leveren. Vragen staat altijd vrij! Samen komen we er altijd wel met u uit. Zelfs als u onverwacht zoveel grond moet afvoeren dat u het overzicht kwijt bent. REST.NL denkt altijd met u mee. Een oplossingsgerichte houding en aanpak, is al jaren een van de belangrijkste service die REST.NL aanbied.

Voor de exacte plaats van de container dient u thuis aanwezig te zijn! REST.NL kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de container niet op de juiste plaats volgens uw inzicht staat. Als wij de container moeten verplaatsen voor de huurder brengen wij extra kosten in rekening. Zorg dus altijd dat u van te voren duidelijk aangeeft waar de container moet komen te staan. Het liefst hebben wij dat er iemand aanwezig is, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.


Voor het huren van een afvalcontainer gelden een aantal regels. Deze kunt u vinden op deze pagina: Algemene afspraken – Afvalcontainer verhuur.

Bij het huren van en afvalcontainer stemt u automatisch in met onze voorwaarden.

Direct een grondcontainer huren? Dat kan in onze webshop!

Bezoek de webshop

Direct een
container
huren