Grond afvoeren

Schoon grond afvoeren met REST Containers & Afvalverwerking

Met werkzaamheden in de tuin heeft u kans dat u een hele hoop grond of zand overhoud. U kunt door ons het grond laten ophalen. Via onze webshop kunt u binnen 5 minuten een goedkope schoon grondcontainer huren. Zo bent snel en eenvoudig van het overtollige afval af. We houden het lekker makkelijk voor u. Wilt u liever zelf grond afvoeren? Dan kunt u het grond storten bij ons Afvalbrengstation in Veenendaal.

Bel ons direct!Bezoek de webshop

Wat verstaan we onder schone grond?

Bij schone grond bedoelen wij visueel schoon grondafval, zand, tuinaarde en graszoden. Vaak zitten er ook veel wortels tussen. Hou er rekening mee dat bijvoorbeeld een grondcontainer maximaal 5% wortels mag bevatten. Heeft u ander soort afval? Of niet helemaal zeker in welke container het afval hoort wat u af wilt voeren? Dan is het slim om van te voren contact met ons op te nemen. Wanneer er ander type afval bij de container zit wat niet hoort in een grondcontainer, dan kunnen er extra kosten komen. En dat willen we natuurlijk niet. Bij REST.NL zijn we een milieuvriendelijk bedrijf en afval scheiden we natuurlijk op milieuvriendelijke wijze.


Grondcontainer huren voor grond afvoeren.

Wilt u een schoon grondcontainer huren? Dan kunt u deze online bestellen via onze webshop! Liever direct contact? Dan kunt u bellen naar ons kantoor, en zullen wij samen met u de afspraak inplannen. Ook denken wij mee aan de juiste oplossing voor uw afvalprobleem. Wij leveren de grondcontainer op de locatie die u aan ons doorgeeft. Zodra de container vol zit kunt u ons een melding geven dat deze vol zit. Dat kan via de webshop! Maar natuurlijk ook met de telefoon of per mail. Dan komen wij het grond ophalen. Liever zelf zand afvoeren? Dan mag u het komen storten bij ons afvalbrengstation in Veenendaal.

Vragen of wilt u weten of wij een container bij u kunnen leveren? Bel ons!
tel: 0318-571926

Schoon grondcontainer bestellen? Ga naar onze webshop!

Bezoek de webshop

Direct een
container
huren

U kunt nog tot 6 april gebruik maken van de Thuisblijvers big bag actie!

 

Thuis aan de klus in deze periode? om het thuiszitten wat dragelijker te maken hebben wij de Thuisblijvers big bag actie t/m 6 april!

 

Ben jij één van die thuis opruimers die zijn tijd nu nuttig wil besteden? Dan ken je het probleem van het afval. Op dit moment is in de rij staan bij een drukke afvalstort ook niet de oplossing. Het probleem van vele keren op en neer rijden met een aanhanger, van vuilniszakken die scheuren omdat ze niet gemaakt zijn voor grote hoeveelheden afval en niet genoeg voor een container? REST.NL lost dit probleem voor je op met de Thuisblijvers big bag actie!

 

Zo hoeft u niet de deur uit met uw afval, in rijen te staan bij de afvalstort, en kunt u veilig contactloos betalen via iDeal.

 

*Deze actie geld alleen in Veenendaal

 

Direct big bag aanvragen