Grofvuil

In de meeste gevallen kan grofvuil niet bij het gewone huisvuil. Dit grof vuil past door gewicht of afmeting vaak niet in een vuilniszak of een kliko. U kunt het grove vuil zelf komen storten bij ons afvalbrengstation in Veenendaal. Maar u kunt hiervoor ook een container huren. Dan komen wij uw grofvuil ophalen.

Bel ons direct!Container aanvragenBezoek de webshop

Wat verstaan wij onder grofvuil?

Er worden verschillende benamingen gebruikt voor grof vuil. Grof vuil wordt ook wel huisraad genoemd. Bij dit grove vuil mogen in principe alle afvalstromen door elkaar gemengd worden aangeboden, u hoeft dus niets te scheiden. Onder het grof vuil vallen alle afvalstoffen die afkomstig zijn vanuit het huis en/of garage met het leegruimen of verhuizen. Daarbij mogen ook alle steenhoudende materialen afkomstig van gesloopt metselwerk, betonconstructies en vloeren zonder verontreiniging en tuintegels in de container worden aangeboden. Dit wordt gesorteerd bij ons afvalbrengstation in Veenendaal. Voorbeelden zijn oude (tuin)meubels zoals; stoelen, banken, een bed, kast, staande lampen, vloerbedekking, schuttingmateriaal, tuinmeubels of een zonnescherm. Maar ook mogen kleine boomstronken worden aangeboden als grofvuil.

Let op! Matrassen mogen niet in de container. Bij het aantreffen van een matras in een container rekenen wij een extra tarief van €35,- per 1 persoons matras en €70,- bij een 2 persoons matras.


Grofvuil afvoeren.

Bij ons afvalbrengstation in Veenendaal kunt u al uw afval kwijt. Daarom ook uw grove vuil. Dit kan bij ons zonder milieupas. Als u het bij ons komt storten meld u zich met uw voertuig bij de weegbrug en wegen we het gewicht van het voertuig inclusief afval. Dan kunt u het grove vuil gaan storten. Als het afval is gestort moet u zich opnieuw melden bij de weegbrug en wegen we het gewicht van het voertuig zonder het afval. Zo houden we een verschil over waar de prijs door word bepaald. Eenvoudig of niet?

Weet u niet zeker of uw afval onder grofvuil valt? Neem contact met ons op en wij denken met u mee!

Bel ons direct!

Ons afvalbrengstation zit gevestigd op de Kernreactorstraat 48, in Veenendaal.


Grofvuil laten ophalen.

Wij kunnen ook uw grofvuil ophalen. U kunt een container huren voor het grof vuil via onze webshop! Heeft u liever direct contact? Dan kunt u bellen naar ons kantoor, en zullen wij samen met u de afspraak inplannen. Ook denken wij mee aan de juiste oplossing voor uw afval probleem. Wij leveren de container op de locatie die u aan ons doorgeeft. Zodra de container vol zit kunt u ons een melding geven. Dat kan via de website! Maar natuurlijk ook met de telefoon of per mail. Dan komen wij het grofvuil ophalen.


Grofvuil container huren?

Bezoek de webshop

 

Direct een
container
huren