Groenafval container

Groenafval container nodig?

REST Containers heeft een groot aantal verschillende soorten en maten als het gaat om een groenafval container.

Containers:

 • 3m³ Groenafval
 • 6m³ Groenafval
 • 10m³ Groenafval
 • 20m³ Groenafval
 • 40m³ Groenafval

Soort afval: Groen- & Tuinafval

Groen- & Tuinafval is afval wat uit de tuin komt. Zo kunnen dit bijvoorbeeld takken, struiken, bladeren, bloemen en planten zijn, maar ook restanten van het snoeien. Groen- en tuinafval is meestal onder meer afkomstig uit tuinbouwactiviteiten, bos- en natuurterreinen en openbaar groen.

Niet alles kan natuurlijk in dezelfde container, zo mogen er en aantal dingen niet in een Groen- & Tuinafval container, Het enige wat beslist niet in een container voor tuinafval en groenafval mag, waarvan sommige mensen denken dat dit wel zo is, is grond, aarde en zand. Zo zijn er nog een aantal dingen die niet in een Groen- & Tuinafval container mogen. Hier een overzicht:

Niet toegestaan:Groenafval container

  • Boomstammen groter dan 1 meter
  • Vervuiling van o.a. steen, papier, plastic, glas en overig afval
  • Grond, zand, aarde
  • Graszoden

Spelregels
Levering: Voor 16.00 uur betaald, de volgende werkdag geleverd, anders vervalt de plaatsings datum.

zo kunnen we, als u vroeg op de dag contact opneemt dezelfde dag nog plaatsen, tenzij er geen ruimte is in de planning.

Plaatsing container: Voor de exacte plaats van de container  dient u thuis aanwezig te zijn! U kunt REST Containers niet aansprakelijk stellen indien de container niet op de juiste plaats volgens uw inzicht staat. Extra rit & verplaatsen container: Indien wij bijvoorbeeld opnieuw de container moeten plaatsen en of verplaatsen door toedoen van de huurder berekenen wij een tarief van € 100,- incl BTW (3 tm 10m³ container).

Vergunning

U bent zelf verantwoordelijk voor (eventuele) vergunningen bij uw gemeente. Boetes vanuit bijvoorbeeld de overheid worden direct bij u gelegd. De meeste plaatsingen kunnen zonder vergunning worden gedaan. Maar het is altijd handig om na te vragen of er een vergunning voor nodig is.

Illegaal storten

Indien u niet wilt dat anderen uw container illegaal vullen, raden wij u een gesloten container te kiezen of een zeil over uw container te spannen. In onze webshop wij kunt u een zeil bestellen om over de container te spannen, dit om illegaal storten tegen te gaan. Zo kunt u er voor zorgen dat er geen afval bij wordt gegooid of uit wordt gehaald.

Beladen container

U mag de 3m³ Groenafval container maximaal 20 cm boven de rand beladen. Bij overtreding blijft de container staan en worden extra kosten in rekening gebracht. Dit is bijvoorbeeld voor het vervoeren. Als deze te hoog is beladen kan er afval op de weg belanden, dat is natuurlijk erg gevaarlijk.

 

Kortom, bestel uw container bij REST, want u doet het niet alleen, u doet het samen met de REST!

Kijk voor meer informatie op onze webshop: www.rest.nl/webshop

Toch een andere container nodig? Bekijk hier ons aanbod: Containers

Direct een
container
huren

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.