Donkelaar Containers wordt REST.NL!

REST. Dé oplossing voor afvalproblemen!

Jong, fris en dynamisch. Dat is REST, de nieuwe naam van Donkelaar Containers B.V. Een naam met een boodschap. Rest staat namelijk niet alleen voor afvalverwerking, maar ook voor samenwerking.  ‘Alleen kom je nergens. Je doet het samen met de rest.’

Eigenaresse Marjon Trouwborst-Rosendaal hoeft niet te twijfelen als ze vertelt over de kracht van haar bedrijf: ‘We werken met een team van jonge betrokken mensen die allemaal staan voor wat ze doen. Persoonlijk contact met klanten is wat ons onderscheidt. We denken mee en helpen om snel en efficiënt oplossingen te vinden voor afvalproblemen.’

Veel mensen zien afval alleen als dat wat weggegooid wordt. Bij Rest zien ze dit anders. ‘We streven ernaar om de spullen die we binnen krijgen voor een groot deel weer te recyclen of te verwerken tot grondstof.’ Bewust omgaan met je eigen leefwereld staat bij Rest hoog in het vaandel. ‘Ik kijk wat ik in mijn bedrijf tegenkom en onderzoek of het bruikbaar is voor andere mensen. Ik houd niet van verspilling en vind het zonde om goede spullen weg te gooien.’

Een geslaagde dag volgens Marjon? ‘Als ’s avonds alle containers weer leeg op hun plaats staan. Of dit nu om vijf of acht uur ’s avonds is, dat maakt mij niet uit. Als mijn klanten blij zijn, dan ben ik het ook.’

Direct een
container
huren