Riolering

Rioleringswerken moeten vakkundig worden aangelegd en uitgevoerd, omdat herstel van aanlegfouten heel wat voeten in de aarde heeft. Bij REST.NL vindt u beslist geen mentaliteit van “zand erover”, maar een zeer gedegen voorbereiding en vakkundige aanleg. Strenge eindcontrole is een vereiste, waardoor de kwaliteit van de riolering gewaarborgd is. Uw riolering wordt aangelegd zoals het hoort.

Bel ons direct!Bezoek de webshop

Riolering deskundig personeel bij REST.NLRiolering

Ons personeel heeft ruime ervaring in de praktijk, zodat u de aanleg van riolering met een gerust hart aan REST.NL kunt overlaten. Onze vakmensen weten waar ze over praten. Theoretische vakkennis gecombineerd met degelijke praktijk ervaring zorgen ervoor dat er iedere keer een maximale prestatie geleverd wordt. Niet snel een mindere oplossing zoeken, maar een degelijke constructie maken, zodat de wegverharding niet opengebroken hoeft te worden om een verkeerd aangebrachte leiding te herstellen.

De grondwerken vormen een onderdeel van het totaalpakket wat aangeboden kan worden. Ook renovatie van riolering wordt volgens de kwaliteitsnormen van certificering uitgevoerd.

Wij doen ook alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot het aanbrengen van PVC, van hemelwaterafvoer tot riolering o.a.:

  • Plaatsen van kolken;
  • Maken van nieuwe huisaansluiting;
  • Maken nieuwe bouwaansluiting;
  • Aanleg drainage;

Net zoals bij alle diensten bieden we ook bij deze dienst standaard aan om het vrij gekomen afval te verwerken. Dit gebeurt altijd volgens de normen die bij REST.NL voorop staat.

  • We scheiden het afval;
  • Verwerken het afval op een milieubewuste manier;
  • Leveren snel;
  • We zijn precies;
  • We zijn oplossingsgericht;
  • We zijn niet duur.

Indien u geïnteresseerd bent in onze diensten of container oplossingen. Dan kunt u bellen naar: 0318 – 571926

Direct een
container
huren

U kunt nog tot 6 april gebruik maken van de Thuisblijvers big bag actie!

 

Thuis aan de klus in deze periode? om het thuiszitten wat dragelijker te maken hebben wij de Thuisblijvers big bag actie t/m 6 april!

 

Ben jij één van die thuis opruimers die zijn tijd nu nuttig wil besteden? Dan ken je het probleem van het afval. Op dit moment is in de rij staan bij een drukke afvalstort ook niet de oplossing. Het probleem van vele keren op en neer rijden met een aanhanger, van vuilniszakken die scheuren omdat ze niet gemaakt zijn voor grote hoeveelheden afval en niet genoeg voor een container? REST.NL lost dit probleem voor je op met de Thuisblijvers big bag actie!

 

Zo hoeft u niet de deur uit met uw afval, in rijen te staan bij de afvalstort, en kunt u veilig contactloos betalen via iDeal.

 

*Deze actie geld alleen in Veenendaal

 

Direct big bag aanvragen