Ontruiming

Ontruiming van woning of bedrijfspand.

Hulp bieden bij het ontruimen van een woning. De meeste opdrachten bestaan uit het leegruimen en schoon opleveren van een woning. Als u verhuist naar een zorgappartement of zorgcentrum en een gedeelte van de inboedel kan niet mee omdat u kleiner gaat wonen. Dan is vaak de ontruiming het moment waarop in jaren verzamelde spullen tevoorschijn komen. REST.NL zorgt ervoor dat alle resterende spullen bij ontruimingen, hoe klein of groot ook, uit uw woning wordt verwijderd en afgevoerd.

Bel ons direct!Bezoek de webshop

Maar ook bij het overlijden van een dierbare komt er vaak plotseling ontzettend veel op u af. OntruimenNiet alleen emotioneel maar ook organisatorisch. Vaak is het leegruimen van de woning iets wat u liever uitbesteed. Want het zijn een hoop zaken die veel van uw tijd in beslag nemen. In veel gevallen moet de woning binnen een afzienbare tijd worden overgedragen aan de verhuurder of verkoop klaar worden gemaakt. Dan is het niet vreemd dat u na alles wat er recent op u af is gekomen geen energie heeft om ook een huis leegruimen op u te moeten nemen. Als u zelf gaat ontruimen kunt u altijd een container huren voor al het afval wat vrijkomt. Dit kan via onze webshop.

Wij helpen u graag bij het leeghalen van de woning of pand. In overleg met u wordt bepaald hoe de woning opgeleverd dient te worden. Wilt u alleen de meubels en overige inboedel laten afvoeren of moeten wij de woning volledig gepoetst en bezemschoon opleveren? Het verschil zit hem er in of u de woning alleen leeg wenst te hebben of dat deze ook schoon dient te worden opgeleverd voor de verhuurder, volgende huurder of nieuwe eigenaar. U bepaalt welke werkzaamheden REST.NL voor u verzorgt.


Wij werken ook in opdracht van gemeenten, instellingen en woningcorporaties waarbij wij de ontruiming in opdracht verzorgen. Voor meer informatie kunt u ons bellen. Wij zijn bereikbaar op het volgende nummer: 0318 571926 of email info@rest.nl

Bel ons direct!

Direct een
container
huren