Archiefvernietiging

Archiefvernietiging bij REST Containers, vertrouwelijk papierafval vernietigen.

Op een veilige manier uw vertrouwelijk papier laten vernietigen is bijvoorbeeld met een archiefcontainer gemakkelijk. Een container voor archiefvernietiging op locatie is onder andere veilig en betrouwbaar voor het weggooien van vertrouwelijke documenten. Met een archiefcontainer van REST.nl weet u zeker dat het vertrouwelijk papierafval op de juiste manier wordt vernietigd. Wij plaatsen de container bij u op locatie. Eenmalig vullen, en klaar! REST Containers & Afvalverwerking werkt goed met de verantwoordelijkheden die horen bij het omgaan met vertrouwelijke gegevens. Volgens de wetgeving dienen persoonsgegevens na gebruik verplicht te worden vernietigd. Dit wordt daarom ook altijd snel, zorgvuldig en volgens de regels gedaan.


Wat komt in aanmerking bij archiefvernietiging?

Kantoorpapier, enveloppen, zeer kleine hoeveelheden kranten, tijdschriften en karton, nietjes, paperclips en binders komen in aanmerking voor archiefvernietiging. Verontreinigd, rottend, verschimmeld en geplastificeerd papier, grote hoeveelheden kranten, karton, hangmappen, overige afvalstromen, gevaarlijk afval, ordners, pergamijn en carbonpapier, etiketten en vispapier vallen niet onder papier dat wij vernietigen. Deze laatste afvalsoorten kunnen wij ook verwerken maar hiervoor kunt u beter een andere soort container huren.


Hoe gaat archiefvernietiging in zijn werk?

Wij leveren beveiligde archiefcontainers voor uw vertrouwelijke materiaal. In Veenendaal, Rhenen of Ede. De gevulde beveiligde papiercontainers legen wij vervolgens en vervoeren het vertrouwelijke papierafval naar onze vernietigingslocatie. Hier worden uw documenten binnen 24 uur en CA+ gecertificeerd vernietigd in onze papier-shredder. Wat overblijft zijn onleesbare snippers die geperst worden tot papierbalen.


Welke containers zijn er voor archiefafval?

De meest gebruikte archiefcontainer is de en 660 liter rolcontainers. Deze hebben een vergrendeld- en beveiligd deksel. Vertrouwelijke informatie kan via de klep in het deksel worden gedeponeerd. Wij ledigen de container op de afgesproken momenten. Na lediging van de rolcontainer wordt de vertrouwelijke data in een beveiligd voertuig naar de vernietigingslocatie gereden. Tijdens zowel transport als verwerking vindt geen handmatige sortering plaats. Uw vertrouwelijke documenten worden dus altijd op een veilige manier verwerkt!


Vertrouwelijke papieren vernietigen

U bepaalt zelf hoe vaak wij uw container komen legen, van eenmalig tot iedere week. Neem nu vrijblijvend contact op voor de archiefvernietiging kosten en mogelijkheden!

0318-571926 Stuur ons een mail

 


Archiefcontainer aanvragen

Via dit formulier kunt u direct een archief container aanvragen. Of vrijblijvend informatie aanvragen.
    Dit is een voorkeur. Wij kunnen niet altijd garanderen op deze frequentie te ledigen.
  • Hoeveel vertrouwelijk papierafval wilt u (ongeveer) laten vernietigen. Zo kunnen wij de juiste maat container bepalen.
  • We willen graag weten hoe u ons heeft bereikt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct een
container
huren

U kunt nog tot 6 april gebruik maken van de Thuisblijvers big bag actie!

 

Thuis aan de klus in deze periode? om het thuiszitten wat dragelijker te maken hebben wij de Thuisblijvers big bag actie t/m 6 april!

 

Ben jij één van die thuis opruimers die zijn tijd nu nuttig wil besteden? Dan ken je het probleem van het afval. Op dit moment is in de rij staan bij een drukke afvalstort ook niet de oplossing. Het probleem van vele keren op en neer rijden met een aanhanger, van vuilniszakken die scheuren omdat ze niet gemaakt zijn voor grote hoeveelheden afval en niet genoeg voor een container? REST.NL lost dit probleem voor je op met de Thuisblijvers big bag actie!

 

Zo hoeft u niet de deur uit met uw afval, in rijen te staan bij de afvalstort, en kunt u veilig contactloos betalen via iDeal.

 

*Deze actie geld alleen in Veenendaal

 

Direct big bag aanvragen