Afvalverwerking bij REST.nl

REST.nl is specialist op het gebied van containers en afvalverwerking!

REST.nl levert niet alleen containers maar is ook een gespecialiseerd afvalverwerkingsbedrijf. Wij verwerken afval op een milieuvriendelijke manier. Mede hierdoor hebben we een richtlijn vastgesteld voor het gebruik van containers, en verschillende type afval. Deze richtlijn kunt u hier vinden. Voor zowel particulieren als bedrijven bieden wij uitkomst op het gebied van afvalverwerking. Naast het huren van een container kunt u ook altijd uw afval komen brengen bij ons afvalbrengstation op de Kernreactorstraat 48 te Veenendaal. Tegen relatief lage tarieven kunt u uw afval kwijt bij ons.

Bel ons direct!Bezoek de webshop

Snelle service bij REST Afvalverwerking

Wij hanteren voordelige tarieven voor het inzamelen van afval. Ons doel is om de goedkoopste te zijn in Veenendaal en omstreken voor container verhuur en afvalverwerking. Dit geldt dus ook voor ons afvalbrengstation in Veenendaal.

  • We zijn goedkoop. (Wij doen ons best om de goedkoopste te zijn in Veenendaal en omstreken)
  • Oplossingsgericht. (We denken met u mee. Samen zoeken we de beste oplossing)
  • We zijn precies. (Afval moet op bepaalde manier gescheiden worden om het vervolgens milieubewust te kunnen verwerken)
  • We zijn snel. (Geen lange wachtrijen of afspraken, u kunt direct storten)

REST Containers & Afvalverwerking is specialist in afvalmanagement. Wij helpen u bij afvalverwerking, afvalinzameling en afvalrecycling in Veenendaal en omstreken gericht op diverse afvalstromen. U kunt bij REST terecht voor onder andere bedrijfsafval, karton- en papierverwerking, plasticverwerking, puin, hout, bouw en sloopafval en nog veel meer! U kunt bij REST ook terecht voor alles wat met uw archief en data te maken heeft, te denken aan vernietiging, opslag en digitalisering.


Container verhuur

Wij leveren een all-in service. We zetten bij u een container neer, u dumpt afval in de container, wanneer die vol is halen wij hem op en verwerken het afval. Klinkt goed toch? Daarnaast reageren we altijd snel en denken met u mee. Wij bieden een snelle service. Containers worden bijvoorbeeld snel geleverd. Wij denken met u mee als u niet weet welke container het meest geschikt voor u is. Benieuwd naar onze tarieven? U vind alle prijzen in onze container webshop!

Bel ons direct!Bezoek de webshop

Direct een
container
huren