Afvalverwerking

REST.NL levert niet alleen voor containers maar zijn ook gespecialiseerd in afvalverwerking. Wij verwerken afval op een milieuvriendelijke manier. Mede hierdoor hebben we een richtlijn vastgesteld voor het gebruik van containers, en verschillende type afval. Deze richtlijn kunt u hier vinden.

Voor zowel particulieren als bedrijven verwerken wij het afval. U kunt altijd langskomen met uw afval om het in te leveren.

U kunt ook uw afval komen brengen bij ons afvalbrengstation op de Kernreactorstraat 48 te Veenendaal. Tegen relatief lage tarieven kunt u uw afval kwijt bij ons. Meld u bij ons op de weegbrug en u kunt zicht dan melden bij het kantoor. U ziet dan gelijk hoeveel u kwijt bent voor uw afval.

Container en afvalverwerking specialist

Wij leveren een all-in service. we zetten bij u een container neer, u dumpt afval in de container, wanneer die vol is halen wij hem op, wij verwerken het afval. Klinkt goed toch. Daarnaast reageren we altijd snel en denken met u mee. Wij bieden een snelle service. Containers worden bijvoorbeeld snel geleverd. Wij denken met u mee als u niet weet welke container het meest geschikt voor u is. En we proberen 1 van de goedkoopste aanbieders in de regio Veenendaal te zijn.

Snelle service bij REST Afvalverwerking.

Wij hanteren voordelige tarieven voor het inzamelen van afval. Ons doel is om de goedkoopste te zijn in Veenendaal en omstreken voor container verhuur en afvalverwerking. Dit geld dus ook voor ons afvalbrengstation in Veenendaal.

Ons streven voor het afvalbrengstation slaat haaks op ons streven voor container verhuur en afvalverwerking.

  • We zijn goedkoop. Doen ons best om de goedkoopste te zijn in Veenendaal en omstreken
  • Oplossingsgericht. We denken met u mee. (Afval & Vervoer)
  • We zijn precies. Afval moet op bepaalde manier gescheiden worden om het vervolgens milieubewust te kunnen verwerken.
  • We zijn snel. Voor container proberen we een snelle levering te bewerkstelligen. (in Veenendaal voor 12 uur besteld, is in de namiddag nog geleverd)

REST Containers & Afvalverwerking is specialist in afvalmanagement. Wij helpen u bij afvalverwerking, afvalinzameling en afvalrecycling in Veenendaal en omstreken gericht op diverse afvalstromen. U kunt bij de REST terecht voor onder andere bedrijfsafval, karton- en papierverwerking, plasticverwerking, puin, hout, GFT afval en nog veel meer! U kunt bij REST ook terecht voor alles wat met uw archief en data te maken heeft, te denken aan vernietiging, opslag en digitalisering.

Wilt u langskomen voor uw afval? Ga dan naar het volgende adres

Kernreactorstraat 48.
3903 LG Veenendaal

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag, van 7:00 uur tot 18:00 uur.

Zaterdag zijn wij geopend van 8:00 uur tot 17.00 uur.

Eerst een belletje doen kan natuurlijk ook. Bel naar het onderstaande nummer

Tel. 0318-571926

Direct een
container
huren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.