Containers

Voor de inzameling van bouw- en sloopafval, hout en grof afval staan onze afzet containers tot uw beschikking. Dat zelfde geldt voor papier, restafval en kunststof. We hebben open en gesloten afzetcontainers in een groot aantal maten: van 3 m³ tot 40 m³.Containers
De grootte van de gewenste portaalcontainer kunnen we het best bepalen aan de hand van de hoeveelheid afval die u heeft, uiteraard in combinatie met de ruimte die u beschikbaar heeft.

Het verantwoord verwijderen en recyclen van afval wordt steeds belangrijker. Wij dragen daar graag een steentje aan bij. Met onze afvalcontainer service kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Afval en puin worden snel verwijderd en direct op ons afvalstation milieuvriendelijk gescheiden, klaargemaakt voor recycling en verder verwerkt.

Om wat voor soort afval het gaat doet er in feite niet toe: we beschikken over een groot assortiment open en gesloten afvalcontainers in elke denkbare afmeting, voor elk type afval in diverse maten van 1 m3 (big bag) tot 40 m3 (open afzetcontainer). De containers worden geplaatst en opgehaald door onze eigen containerwagens.

Bij REST.NL kunt u ook terecht voor de verhuur van stortkokers voor uw verbouwing

U kunt online een container aanvragen. Bekijk hier een overzicht van onze container tarieven.

Zie hier een aantal voorbeelden van ons container aanbod.

 

 

Direct een
container
huren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.