Container huren

Een container huren voor uw afval wordt makkelijk gemaakt. Wanneer u een container nodig heeft om uw afval kwijt te kunnen dan bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u containers huren in verschillende volumes en maten. En bieden wij een flexibele lever- en ophaaltijd. Zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het afval. Wij regelen dit voor u!

REST.NL heeft verschillende types containers beschikbaar, daarom hebben wij altijd de geschikte container voor u. Wij hebben onder andere:

Voor ieder afvaltype hebben wij de juiste type container beschikbaar. Wij hebben verschillende maten van containers om te huren. De grootte van een container start bij  3 kuub.

Wij kunnen containers leveren die bedoeld zijn voor een speciaal afval type. Zie als voorbeeld onderstaande lijst.

Container huren voor afval met service

Bij REST.NL hechten we waarden aan een snelle service. Ons streven is om wanneer u voor 12 uur belt, dat diezelfde dag nog een container bij u geleverd wordt. Mocht u voor 17.00 bellen, dan willen we de container de eerst volgende werkdag leveren. Weet u niet zeker welke container geschikt is voor het afval wat u wilt afvoeren? Wij denken met u mee en geven oplossingsgericht advies. Neem contact op via ons telefoonnummer, of stuur een mail!

Wij proberen 1 van de goedkoopste aanbieders in de regio te zijn. Op dit moment zijn we voornamelijk actief in de regio Veenendaal en omstreken. Hiertoe behoren de volgende plaatsen tot ons werkgebied.

Veenendaal, Achterberg, Amerongen, Barneveld, Bennekom, Driebergen, Ede, Ederveen, Elst (Utrecht), Kesteren, Leersum, Lunteren, Maarn, Overberg, Renswoude, Scherpenzeel, Tiel, Wageningen, Woudenberg en Zeist.

Maar we kunnen ook naar bijgelegen plaatsen voor het plaatsen van een container na overleg. We verhuren containers ook aan bedrijven in plaatsen die in de buurt of niet in de buurt van bovenstaande plaatsen liggen. Een groot deel van onze klantenkring bevindt zich in bovenstaande plaatsen.

bestel nu snel een container in onze webshop: www.rest.nl/webshop

Toch liever op zoek naar rolcontainers? kijk op: Rolcontainer

Direct een
container
huren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.