Container huren

Goedkope container huren voor diverse afvalsoorten

Heeft u afval wat u af wilt voeren, maar geen mogelijkheid om het zelf te komen storten? Huur dan een container bij REST.nl! Een container huren kan bij ons via de webshop, of telefonisch! Een container voor ieder soort afval.

Bel ons directBezoek de webshop

De juiste type container huren

U kunt een goedkope container bestellen in verschillende volumes en maten. Van kleine kliko’s tot grote opslagcontainers! Geplaatst wanneer u dat wilt en als deze vol zit komen wij de container ophalen. De maten van de afvalcontainers lopen uiteen van bijvoorbeeld: 3m³ container, 6m³ container, 10m³ container tot aan de 20m³ en 40m³ container. Vandaag nog een afvalcontainer nodig? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Afval Container

Verschillende soorten afvalcontainers. Voor zowel bedrijven als particulier.

Afvalcontainer huren
Rol- container

Mobiele rolcontainers van staal of kunstof voor o.a. bedrijfs- en papierafval

Rolcontainer huren
Puin- container

Steenachtig materiaal dat vrijkomt bij bouw- en sloopwerkzaamheden

Puincontainer huren
Big bags huren

Handige afvalzak voor de kleine klus tot 1m3. Voor verschillende afvalsoorten

Big Bags bestellen
Bouwafval Container

Afvalstoffen die vrijkomen tijdens het bouwen of slopen van woning of tuin.

Bouwafval container huren
Opslag- Container

Een tijdelijke mobiele opslag. Handig voor het verbouwen of verhuizen.

Opslagcontainer huren
Grond- container

Voor het afvoeren van schone grond of zand vanuit de tuin of bouwplaats.

Grondcontainer huren
Groenafval Container

Afval uit de tuin. Bijvoorbeeld: gras, struiken, bladeren en meer!

Groenafval container huren
Hout- Container

Voor bijvoorbeeld: kozijnen, schuttingen, deuren, pallets en overig schoon hout.

Houtcontainer huren
Container afvoeren

Zit de container vol? Geef het door! Dan halen wij hem voor u op.

Container Afvoeren

Container huren kan voor vrijwel iedere afvalsoort

Wij kunnen containers leveren die bedoeld zijn voor specifieke afvalsoorten. Weet u niet zeker welke container geschikt is voor het afval wat u wilt afvoeren? Wij denken met u mee en geven oplossingsgericht advies. Bekijk hier alle afvalsoorten die u bij ons kunt afvoeren en waar wij de geschikte container voor kunnen leveren.


De verhuurservice van REST Containers

Bij REST Containers hechten we waarden aan een snelle verhuurservice. Wanneer u voor 12.00 uur een afvalcontainer bestelt kunnen wij de container meestal diezelfde dag nog te leveren! Bestelt u de container voor 17.00 uur? Dan leveren wij de container de eerst volgende dag. 


Container levergebied

Bij REST kunt u door heel Midden-Nederland een goedkope container bestellen. Zowel voor particulieren als bedrijven. Omdat ons afvalbrengstation gevestigd is in Veenendaal hanteren wij daarom een levergebied van 30km rondom Veenendaal. Controleer altijd eerst of uw gewenste leveradres in dit gebied valt. Dit kunt u ook controleren met onze postcode checker. Zit uw leveradres wel binnen 30km van Veenendaal, lukt het niet om een bestelling te plaatsen? Mogelijk hebben we uw postcode nog niet in ons systeem staan. Neem dan even telefonisch contact op met ons kantoor, dan zullen wij deze direct toevoegen, zodat u de bestelling kunt plaatsen.

Als u niet zeker weet of uw gewenste leveradres in ons levergebied valt, dan kunt u altijd even contact opnemen met ons kantoor.

U kunt een container bestellen door te bellen of het aanvraagformulier in te vullen. Ook kunt u de container bestellen op onze webshop www.rest.nl/webshop.


Container vol?

Als de afvalcontainer vol zit komen wij de container ophalen. U kunt door middel van bellen, of ons afvoerformulier doorgeven wanneer de container vol zit. Deze voeren we af naar ons afvalbrengstation in Veenendaal waar wij de container legen. De rolcontainers zullen wij op vaste afgesproken dagen legen. In de frequentie die u wenst! Kortom, bestel uw container bij REST.NL!

Alle informatie over een container huren en het afvoeren van uw afval kunt u vinden op onze website. Op onze webshop vindt u ook een overzicht van alle containers met direct de lage prijzen per containermaat en type. Mocht u toch nog vragen hebben over een container huren? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer: 0318-571926. (U kunt ons altijd bellen van 7:00 tot 18:00) Of stuur een e-mail naar info@rest.nl. (Wij reageren altijd snel op uw mail)

Direct een
container
huren