Container huren in IJzendoorn

Een container huren in IJzendoorn? IJzendoorn is een dorp en voormalige gemeente aan de noordoever van de Waal. En ligt in de gemeente Neder-Betuwe in Gelderland. Omdat IJzendoorn in de buurt ligt van Veenendaal kunnen wij hier containers plaatsen en afvoeren. Via REST.nl kunt u gemakkelijk en snel een container huren in IJzendoorn.

Bel ons directDirect container huren

Voordelen van onze Containers:

Iedereen die wel eens heeft geklust weet dat er vaak bij een verbouwing bijvoorbeeld veel afval kan vrijkomen. U kunt er voor kiezen om een busje te huren, of een aanhanger. Maar dit wil niet altijd even gemakkelijk. Daarom kunnen wij u van te voren een afvalcontainer aanbieden in IJzendoorn. Zo kunt u zonder zorgen uw afval in de container gooien. En wij halen hem op als deze vol zit. En daarna verwerken wij het afval. U hoeft dus niet meer om te kijken naar het afval. Dit regelen wij voor u!


Container huren in IJzendoorn

Wij bieden containers aan in de regio Midden-Nederland. Vooral in Veenendaal en omgeving. Hierdoor kunnen wij de beste service aanbieden in de buurt van IJzendoorn. Voor iedere locatie willen we altijd ons best doen om onze top service iedere dag beter te doen. Dit kenmerken we door snelle service te combineren met lage prijzen en een oplossingsgerichte aanpak. Met onze all-in prijzen willen wij ons onderscheiden van de rest zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.


Informatie vergunning IJzendoorn

Container huren in Neder-Betuwe

Een container laten plaatsen op eigen grond is altijd toegestaan. Hiervoor hoeft u dus geen vergunning aan te vragen. Soms is er alleen niet genoeg ruimte om een container op eigen grond te plaatsen. U kunt de container dan (deels) laten plaatsen op gemeentegrond zoals op de stoep of langs de weg. Hou er rekening mee dat het plaatsen van een container op gemeentegrond niet altijd is toegestaan en hier meestal een vergunning voor nodig is. Hiervoor bent u altijd zelf verantwoordelijk.

IJzendoorn ligt in de gemeente Neder-Betuwe. Op de website van gemeente Neder-Betuwe staat dat voor het plaatsen van een container op gemeentegrond, hier altijd een vergunning voor moet worden aangevraagd. Het aanvragen van een vergunning kost niets zolang de container minder dan 3 dagen staat. Wilt u de container langer laten staan dan zijn hier kosten aan verbonden. Indien u een container wilt plaatsen op gemeentegrond en u niet zeker weet of u een vergunning nodig heeft kunt u contact op nemen met de gemeente. We raden altijd aan om eerst informatie op te doen bij de gemeente.

Meer informatie: Gemeente Neder-Betuwe

Deze informatie is bijgewerkt op 18-4-2019.
REST Containers & Afvalverwerking is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.


Nieuwsgierig naar onze tarieven?
– kijk op: https://www.rest.nl/webshop

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.00 en op zaterdag van 8.00 tot 17.00. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 0318-571926. We kunnen u helpen met welke maat container u het beste kunt bestellen en kunnen u vertellen welke soort afval u heeft. Wij denken mee met onze klanten om zo te komen op de juiste oplossing.

Snel en eenvoudig een container huren in IJzendoorn? Dit kan via onze Webshop!

Bezoek de webshop

Direct een
container
huren