Container huren in Cothen

Heeft u een container nodig voor bouwafval, sloopafval, tuinafval, grond of iets anders in Cothen? Huur dan een container bij REST.nl. Cothen ligt in de buurt van Wijk bij Duurstede. Zowel een container huren in Cothen als in Wijk bij Duurstede is zo gebeurd! Hier kunnen wij een container plaatsen en afvoeren!

Bel ons directDirect container huren

Voordelen van onze Containers:

Iedereen die wel eens heeft geklust weet dat er vaak bij een verbouwing bijvoorbeeld veel afval kan vrijkomen. U kunt er voor kiezen om een busje te huren, of een aanhanger. Maar dit wil niet altijd even gemakkelijk. Daarom kunnen wij u van te voren een afvalcontainer aanbieden in Cothen. Zo kunt u zonder zorgen uw afval in de container gooien. En wij halen hem op als deze vol zit. En daarna verwerken wij het afval. U hoeft dus niet meer om te kijken naar het afval. Dit regelen wij voor u!


Container huren in Cothen

Wij bieden containers aan in de regio Midden-Nederland. Vooral in Veenendaal en omgeving. Hierdoor kunnen wij de beste service aanbieden in de buurt van Cothen. Voor iedere locatie willen we altijd ons best doen om onze top service iedere dag beter te doen. Dit kenmerken we door snelle service te combineren met lage prijzen en een oplossingsgerichte aanpak. Met onze all-in prijzen willen wij ons onderscheiden van de rest zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.


Informatie vergunning Cothen

Container huren in wijk bij duurstede

Een container laten plaatsen op eigen grond is altijd toegestaan. Hiervoor hoeft u dus geen vergunning aan te vragen. Soms is er alleen niet genoeg ruimte om een container op eigen grond te plaatsen. U kunt de container dan (deels) laten plaatsen op gemeentegrond zoals op de stoep of langs de weg. Hou er rekening mee dat het plaatsen van een container op gemeentegrond niet altijd is toegestaan en hier meestal een vergunning voor nodig is. Hiervoor bent u altijd zelf verantwoordelijk.

Cothen ligt in de gemeente Wijk bij Duurstede. Op de website van gemeente Wijk bij Duurstede staat vermeld dat er altijd toestemming gevraagd moet worden bij het plaatsen van een container op gemeentegrond. Het in behandeling nemen van vergunningsaanvraag voor het gebruik van gemeentegrond kost: € 36,85. We raden u aan om contact op te nemen met gemeente Leusden. Doe dit ruime tijd voor het plaatsen van de container.

Meer informatie: Gemeente Wijk bij Duurstede

Deze informatie is bijgewerkt op 18-4-2019.
REST Containers & Afvalverwerking is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.


Nieuwsgierig naar onze tarieven?
– kijk op: https://www.rest.nl/webshop

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.00 en op zaterdag van 8.00 tot 17.00. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 0318-571926. We kunnen u helpen met welke maat container u het beste kunt bestellen en kunnen u vertellen welke soort afval u heeft. Wij denken mee met onze klanten om zo te komen op de juiste oplossing.

Snel en eenvoudig een container huren in Cothen? Dit kan via onze Webshop!

Bezoek de webshop

Direct een
container
huren