Container Afvoeren

Container Afvoeren

Indien uw container vol is, dient u onderstaand ophaalformulier in te vullen. Of u kunt bellen naar: 0318 – 571926. Wij kunnen dan de container afvoeren.

Als de opdracht voor 15.00 uur is doorgegeven, wordt de container z.s.m. opgehaald. Dit is meestal (geen garantie) de eerst volgende werkdag.

Zorg ervoor dat de container zodra u heeft doorgegeven dat hij opgehaald kan worden, vrij staat zodat de chauffeur de container zo kan meenemen. Indien de chauffeur de container niet kan meenemen, wordt u een misrit in rekening gebracht a € 90,- exc btw. U blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor het afval wat zich in de container bevind, en de wijze van belading van de container, totdat deze wordt opgehaald.

Container afvoer aanvraag

Via dit formulier kunt u de container laten afvoeren.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct een
container
huren

U kunt nog tot 6 april gebruik maken van de Thuisblijvers big bag actie!

 

Thuis aan de klus in deze periode? om het thuiszitten wat dragelijker te maken hebben wij de Thuisblijvers big bag actie t/m 6 april!

 

Ben jij één van die thuis opruimers die zijn tijd nu nuttig wil besteden? Dan ken je het probleem van het afval. Op dit moment is in de rij staan bij een drukke afvalstort ook niet de oplossing. Het probleem van vele keren op en neer rijden met een aanhanger, van vuilniszakken die scheuren omdat ze niet gemaakt zijn voor grote hoeveelheden afval en niet genoeg voor een container? REST.NL lost dit probleem voor je op met de Thuisblijvers big bag actie!

 

Zo hoeft u niet de deur uit met uw afval, in rijen te staan bij de afvalstort, en kunt u veilig contactloos betalen via iDeal.

 

*Deze actie geld alleen in Veenendaal

 

Direct big bag aanvragen