Buitenspeeldag Veenendaal

Evenement: Buitenspeeldag Veenendaal

Locatie: Veenendaal

Datum: 21 Juni 2017

Op woensdag 8 juni is de jaarlijkse Buitenspeeldag Veenendaal, veel kinderen kunnen dan bijvoorbeeld de hele dag buiten spelen, en zullen de straten worden afgesloten voor de veiligheid zodat de kinderen zorgeloos kunnen spelen. Er worden veel activiteiten georganiseerd en REST Containers wil daar graag aan mee doen! Wij bieden voor elke deelnemende straat een container aan met daarin speelzand. Daar kunnen kinderen in spelen en bijvoorbeeld zandkastelen bouwen en/of graven. Ook wordt voor dat de containers worden geleverd elke container gewogen en dit wordt opgeschreven bij de juiste container. U kunt dan tijdens de Buitenspeeldag Veenendaal proberen te raden hoeveel kilo zand er in de container zit. En er zijn leuke prijzen te winnen!

Zo kunt u als ouder, op de buitenspeeldag raden hoeveel zand er in de container zit. Degene die dichtstbij het juiste gewicht zit, wint een mooie prijs! Daarnaast, kunnen alle kinderen zich vermaken in de zandbak!

Waarom houden we Buitenspeeldag?

De Nationale Buitenspeeldag vraagt op een speelse manier aandacht voor een kindvriendelijke inrichting van buurten en straten. De actie doet een beroep op buurtbewoners en voorbijgangers om bijvoorbeeld hun verkeersgedrag onder de loep te nemen. Zo kunnen we mensen behoeden voor het gevaarlijk rijden in straten waar veel kinderen spelen. Maar, toch gaat het voornamelijk om het spelen voor de kinderen!

Wat kun je winnen?

Hierover later meer!

Hoe gaan we dit doen?

Bij iedere container zal een invullijst hangen, hier op kunt u uw contactgegevens en dergelijke invullen en opschrijven hoeveel kilo u denkt dat er in de container zit! De prijs zal via Facebook en mail bekend worden gemaakt, dus geef onze pagina vast een Like zodat u niks mist! Maar ook omdat u dan niets mist  van al onze aanbiedingen en acties!

Wij hebben in ieder geval al zin in de Buitenspeeldag Veenendaal! Jullie ook? Like onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/restnl

Meld uw straat gelijk aan voor onze Zandbak actie! 

Voorwaarden:

  • Uw straat moet officieël meedoen aan de Buitenspeeldag 2017
  • Uw straat moet in zich in Veenendaal bevinden

Inschrijving t/m 1 Juni 2017

Direct een
container
huren