Bouw en Sloopafval

Bouwafval en sloopafval wat is dat nu eigenlijk?

Bij klussen komt er veel afval vrij. Zeker bij het bouwen of slopen. Veel van die afvalsoorten zijn recyclebaar. Bij REST Containers kunt u altijd terecht met uw bouw en sloopafval. Dit kan door het te komen storten bij ons afvalbrengstation in Veenendaal. En kunt u telefonisch of via onze webshop een container of big bag huren. Zodat wij voor u het bouwafval afvoeren. Dan heeft u een zorg minder! Wij zorgen er voor dat het bouwafval en sloopafval wordt gescheiden en gereedgemaakt voor hergebruik op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier.

Bel ons direct!Container aanvragenBezoek de webshop

Wat verstaan we onder bouw- & sloopafval?

Bouw- en sloopafval is de verzamelnaam voor afval dat vrijkomt bij kleine en grote verbouwingen, nieuwbouw, renovatie en sloop. Dit wordt ook wel bouwafval, sloopafval of BSA afval genoemd. Ondanks dat wij onze klanten het advies geven om deze afvalsoorten bij de bron te scheiden, is dit niet altijd mogelijk. Daarom bieden wij ook de oplossing deze stromen gezamenlijk aan te leveren onder de naam bouw- en sloopafval. Voorbeelden van recyclebaar bouw en sloopafval zijn: puin, hout, glas, kunststof, grof vuil, papier of andere afvalsoorten! Weet u niet zeker onder welke afvalstroom uw afval past? Neem gerust contact op, en wij denken met u mee!

Let op: Bij het aantreffen van afval wat niet in de container hoort kunnen er extra kosten worden berekend. Denk aan asbest of asbesthoudend materiaal

Bouwafval afvoeren

Wilt u een bouwafval container huren of wilt u voor minder afval een bouwafval big bag huren? Dan kunt u deze online bestellen via onze webshop! Liever direct contact? dan kunt u bellen naar ons kantoor, en zullen wij samen met u de afspraak inplannen. Ook denken wij mee aan de juiste oplossing voor uw afvalprobleem. Wij leveren de bouwafval container op de locatie die u aan ons doorgeeft. Zodra de container vol zit kunt u ons een melding geven dat deze vol zit. Dat kan op ook via de webshop! Maar natuurlijk ook met de telefoon of per mail. Dan komen wij het bouwafval ophalen. Liever zelf vervoeren? Dan kunt u het komen storten bij ons afvalbrengstation in Veenendaal.

Welke container heeft u nodig? Hoeveel afval kunt u kwijt? Bel ons voor direct contact! Tel: 0318-571926

Bouw- & sloopafval container bestellen? Klik hier!

Bezoek de webshop

Direct een
container
huren