Big bag huren

Big bag huren, dé oplossing voor minder afval.

Bij REST.NL kunt u gemakkelijk en snel een big bag huren. Dit is de ideale oplossing als u een kleine hoeveelheid afval wilt afvoeren. Dit maakt een big bag huren ideaal voor kleine klussen en voor locaties waar geen plek is voor een container. Met onze speciale hijshaak kunnen we de big bags snel laden en lossen. Het ophalen van big bags is daardoor zo gebeurt.

Wij hebben een big bag voor iedere afvalsoort! Wij verhuren big bags voor: bouwafval, puin, groenafval, grond en houtafval!

Let op! Wij leveren alleen in de regio midden Nederland, in een straal van ongeveer 30km vanaf Veenendaal. 

Bel ons direct!Direct een big bag huren!

Big bag hurenDe voordelen van big bag huren

 • Een handige dump plek voor afval die je makkelijk kwijt kan.
 • Ruimtebesparend, neemt niet veel plek in.
 • Goedkoper dan een afvalcontainer.

Nadelen van big bag huren

 • Minder ruimte voor afval dan een container.
 • Niet voor iedere situatie geschikt.

De standaard big bags hebben een inhoud van 1000 – 1300 liter voor opslag en vervoer van verschillende soorten afval. Bijvoorbeeld big bag puin of big bag bouwafval. De big bags zijn kunststof zakken. Maar wel erg sterk. zodat het niet kapot scheurt. Kapot scheuren komt vrijwel nooit voor. Aan de bovenkant zitten lussen waarmee de zak opgetild of opengehouden kan worden. Wij versturen de bigbag(s) naar u op via de post en komen wij dan afvoeren zodra de big bag is gevuld met afval.

Wij kunnen helaas geen big bags ophalen die niet van ons zijn. Omdat deze zakken vaak gebruikt zijn, of niet voldoen aan de kwaliteitsnormen van REST.nl. Van de REST.nl big bags weten wij zeker dat deze niet knappen of kapot gaan tijdens het vervoeren van de zakken.

Houd er altijd rekening mee dat de chauffeur bij het ophalen genoeg ruimte nodig heeft om de big bags op te kunnen tillen. Zorg daarom altijd voordat u de big bag(‘s) vult, deze op een plek staat waar de wagen hem kan optillen.


big bag zandHeeft u zand nodig? Wij leveren ook een big bag zand.

Bij ons kunt u ook altijd terecht als het gaat om een big bag zand. bijvoorbeeld: big bag ophoogzand of big bag tuinaarde.

Big bag zand bestellen
 • Vulzand
 • Betonzand
 • Vloerenzand
 • Metselzand
 • Gezeefde tuinaarde
 • Ongezeefde tuinaarde

Slepen met zakken vol zand of grond? Dat is vrij onhandig. u kunt namelijk ook gewoon een big bag zand online bestellen bij REST.NL. Via onze webshop kunt u aangeven hoeveel kuub u nodig heeft. en wij leveren dit in een big bag. Dit scheelt u niet alleen tijd en moeite, maar ook geld! Daarbij zorgen wij altijd dat het geleverd wordt wanneer u dit nodig heeft!

Wilt u meteen een big bag huren? Bekijk nu de tarieven!

Bezoek de webshop

Direct een
container
huren

U kunt nog tot 6 april gebruik maken van de Thuisblijvers big bag actie!

 

Thuis aan de klus in deze periode? om het thuiszitten wat dragelijker te maken hebben wij de Thuisblijvers big bag actie t/m 6 april!

 

Ben jij één van die thuis opruimers die zijn tijd nu nuttig wil besteden? Dan ken je het probleem van het afval. Op dit moment is in de rij staan bij een drukke afvalstort ook niet de oplossing. Het probleem van vele keren op en neer rijden met een aanhanger, van vuilniszakken die scheuren omdat ze niet gemaakt zijn voor grote hoeveelheden afval en niet genoeg voor een container? REST.NL lost dit probleem voor je op met de Thuisblijvers big bag actie!

 

Zo hoeft u niet de deur uit met uw afval, in rijen te staan bij de afvalstort, en kunt u veilig contactloos betalen via iDeal.

 

*Deze actie geld alleen in Veenendaal

 

Direct big bag aanvragen