Vervuilde grond (Geen industriële grond)

Met bijvoorbeeld werkzaamheden in de tuin heeft u kans dat u een hele hoop vervuilde grond overhoud. Een container huren voor uw grondafval is daarom altijd aan te bevelen. Zo bent u het snel kwijt. We houden het lekker makkelijk voor u. Het brengen, ophalen en verwerken van uw afval valt bij ons onder 1 prijs. Geen extra kosten achteraf dus.

Container huren voor vervuilde grond

Wilt u bij ons een container huren voor vervuilde grond? Bij REST.NL doen we niet moeilijk. Het bestellen van een container is dan ook tamelijk eenvoudig. U belt naar ons nummer: 0318 – 571926. Of u besteld via onze webshop! Wij leveren de container op de locatie naar uw wensen. Zodra de container vol zit kunt u ons een melding sturen dat die vol zit. Dat kan met de telefoon of via de webshop.

Wat hoort bij vervuilde grond?

Bij vervuilde grond bedoelen wij grond waar nog stenen, grind, wortel of onkruid in verwerkt zit (geen industriële grond). Heeft u ander soort grond? Dan is het slim om van te voren contact met ons op te nemen. Wanneer er ander type afval bij de container zit, dan dat er hoort in een grondcontainer, dan kunnen er extra kosten komen. En dat willen we natuurlijk niet. Bij REST.NL zijn we een milieuvriendelijk bedrijf en afval scheiden we natuurlijk op milieuvriendelijke wijze.

Vragen of wilt u weten of wij een container bij u kunnen leveren? Bel ons!vervuilde grond
tel: 0318-571926

Vervuilde grond container bestellen? Klik hier!

Direct een
container
huren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.