Houtafval

Bij een verbouwing komt vaak houtafval voor. Voor dit soort afval kunt u makkelijk en goedkoop een container huren bij REST.NL. Bij ons zit het leveren, ophalen en het verwerken van uw afval in 1 prijs. Dus geen verrassingen achteraf.

Houtafval container huren

Bij REST.NL doen we niet moeilijk. Het bestellen van een houtafval container is dan ook tamelijk eenvoudig. U belt naar ons nummer: 0318 – 571926. Of u gebruikt de mail. Wij leveren de container voor uw afvalhout op de locatie die u aan ons doorgeeft. Zodra de container vol zit kunt u ons een melding sturen dat die vol zit. Dat kan met de telefoon of per mail.

Wat mag er in een houtafval container?

Wilt u weten welk type sloophout en afvalhout er in een container mag? Zoals de naam het al zegt gaat er hoofdzakelijk hout in dit type container. Dit zijn bijvoorbeeld kozijnen, schuttingen, deuren, pallets, laminaat en overig schoon hout. Wanneer er ander type afval bij de container zit, dan dat er hoort in een houtafval container, dan kunnen er extra kosten komen. En dat willen we natuurlijk niet. Bij REST.NL zijn we een milieuvriendelijk bedrijf en afval scheiden we natuurlijk op milieuvriendelijke wijze. bekijk ons assortiment: Container

Voor vragen kunt u altijd bellen of een bericht sturen met onderstaand formulier.houtafval

Vragen of wilt u weten of wij een container bij u kunnen leveren? Bel ons!
tel: 0318-571926

Houtcontainer bestellen? Klik hier!

Direct een
container
huren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.