Groen- & Tuinafval

Bent u bezig met het renoveren van uw tuin? Of het nou een volledige make-over wordt, of slechts wat kleine veranderingen, u krijgt vast wel te maken met onder meer Groen- & Tuinafval. Op dat moment staan wij bij REST.NL voor u klaar. Wij kunnen snel een Groen- & Tuinafval container bij u bezorgen.

Groen- & Tuinafval container huren

Wilt u bij ons een container huren voor uw verbouwing? Bij REST.NL doen we niet moeilijk. Het bestellen van een groenafval container is dan ook tamelijk eenvoudig. U belt naar ons nummer: 0318 – 571926. Of u gebruikt de mail. Wij leveren de container op de locatie die u aan ons doorgeeft. Zodra de container vol zit kunt u ons een melding sturen dat die vol zit. Dat kan met de telefoon of per mail.

Wat hoort bij groenafval?

Groen- & Tuinafval is afval wat uit de tuin komt. Zo kunnen dit bijvoorbeeld takken, struiken, bladeren, bloemen en planten zijn, maar ook restanten van het snoeien. Groen- en tuinafval is meestal onder meer afkomstig uit tuinbouwactiviteiten, bos- en natuurterreinen en openbaar groen. Bij de aanleg en onderhoud van deze gebieden komt er onder andere takken en snoeihout van bomen en struiken, plantsoenafval en agrarisch afval vrij. Na de inzameling verwerken wij het groenafval op verschillende manieren tot grondstoffen. Bijvoorbeeld; compost, de bioindustrie maar ook tot bijvoorbeeld grondstof voor het maken van nieuwe bakstenen.

Niet alles kan natuurlijk in dezelfde container, zo mogen er en aantal dingen niet in een Groen- & Tuinafval container, Het enige wat beslist niet in een container voor tuinafval en groenafval mag, waarvan sommige mensen denken dat dit wel zo is, is grond, aarde en zand. Zo zijn er nog een aantal dingen die niet in een Groen- & Tuinafval container mogen. Hier een overzicht:

Niet:

  • Boomstammen groter dan 1 meter
  • Vervuiling van o.a. steen, papier, plastic, glas en overig afval
  • Grond, zand, aarde
  • Graszoden

Wanneer er ander type afval bij de container zit, dan kunnen er extra kosten komen. En dat willen we natuurlijk niet. Bij REST.NL zijn we een milieuvriendelijk bedrijf en afval scheiden we natuurlijk op milieuvriendelijke wijze. Spreek dus van te voren goed af welk soort afval er in de container gaat komen, om misverstanden te voorkomen. Bekijk ons assortiment: Containers

Vragen of wilt u weten of wij een container bij u kunnen leveren? Bel ons!
tel: 0318-571926Groen- & Tuinafval

Kortom, bestel uw Groen- & Tuinafval container bij REST! Zo besteld u al een container binnen een paar klikken! Klik hier!

 

 

Direct een
container
huren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.