Dakafval

Om de zoveel tijd moet u natuurlijk een keer het dak schoonmaken, gedeeltelijk vervangen of wellicht volledig vervangen. Met een container van REST.NL bent u zo van uw dakafval af. We houden het lekker makkelijk voor u. Het brengen, ophalen en verwerken van uw afval valt bij ons onder 1 prijs. Geen extra kosten achteraf dus.

Bel ons direct! Container aanvragen Bezoek de webshop

Container huren voor Dakafval

Bij REST.NL doen we niet moeilijk. Het bestellen van een dakafval container is dan ook tamelijk eenvoudig. U belt naar ons nummer: 0318 – 571926. Of u gebruikt de mail. Wij leveren de dakafval container op de locatie die u aan ons doorgeeft. Zodra de container vol zit kunt u ons een melding sturen dat die vol zit. Dat kan op onze webshop! Maar natuurlijk ook met de telefoon of per mail. Ook denken wij mee aan de juiste oplossing voor uw afvalprobleem! Welke container heeft u nodig? Hoeveel afval kunt u kwijt? Bel onze klantenservice voor direct contact!

Wat hoort bij dak afval?

Bij dakafval bedoelen wij alles wat betreft tot dakisolatie, dakleer en bitumen. Heeft u ander materiaal? Dan is het slim om van te voren contact met ons op te nemen. Wanneer er ander type afval bij de container zit, dan dat er hoort in een dakafval container, dan kunnen er extra kosten komen. En dat willen we natuurlijk niet. Bij REST.NL zijn we een milieuvriendelijk bedrijf en afval scheiden we natuurlijk op milieuvriendelijke wijze. Op onze webshop kunt u een lijst met spelregels vinden, hier in bespreken we wat er wel en niet in de container mag.

Vragen of wilt u weten of wij een container bij u kunnen leveren? Bel ons!
tel: 0318-571926

Dakafval container bestellen?

Bezoek de webshop

Direct een
container
huren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.