Bouw- & Sloopafval

U bent vast wel een keer bezig aan een verbouwing. Een container huren om uw Bouw- & Sloopafval afval in te ‘dumpen’ komt dan zeker goed van pas. Wij zijn specialist in het leveren, ophalen en verwerken van uw afval. Daarom hebben we all-in prijzen. Het leveren, ophalen en verwerken van afval zit in 1 prijs. Zo komt u achteraf niet onverwacht voor extra kosten te staan.

Bouw- & Sloopafval container huren

Bij REST.NL doen we niet moeilijk. Het bestellen van een bouw- & Sloopafval container is dan ook tamelijk eenvoudig. U belt naar ons nummer: 0318 – 571926. Of u gebruikt de mail. Wij leveren de bouwafval container op de locatie die u aan ons doorgeeft. Zodra de container vol zit kunt u ons een melding sturen dat die vol zit. Dat kan op onze webshop! Maar natuurlijk ook met de telefoon of per mail. Ook denken wij mee aan de juiste oplossing voor uw afvalprobleem! Welke container heeft u nodig? Hoeveel afval kunt u kwijt? Bel onze klantenservice voor direct contact!

Wat mag er nu eigenlijk in een Bouw- & Sloopafval container?

Zoals de naam het al zegt gaat er hoofdzakelijk bouwafval in dit type container. Daarnaast mag er nog wel wat ander afvaltype in. We hebben het hier over gemengd afval. Dit kan grofvuil, huis en inboedel afval zijn. Wanneer er ander type afval bij de container zit, dan dat er hoort in een bouwafval container, dan kunnen er extra kosten komen. En dat willen we natuurlijk niet. Bij REST.NL zijn we een milieuvriendelijk bedrijf en afval scheiden we natuurlijk op milieuvriendelijke wijze. Op onze webshop kunt u een lijst met spelregels vinden, hier in bespreken we wat er wel en niet in een bouw- & sloop container mag. Ons assortiment vind u hier: Containers

Vragen of wilt u weten of wij een container bij u kunnen leveren? Bel ons!
tel: 0318-571926Bouw- & Sloopafval

Bouw & Sloopafval container bestellen? Klik hier!

 

Direct een
container
huren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.