Afvalcontainer

Afvalcontainer nodig?

Wij plaatsen afvalcontainer voor bedrijven en particuliere in met name de regio Midden Nederland. Deze containers zijn handig te gebruiken voor het afvoeren verschillende soorten afval zoals: Bouw- & Sloopafval, Puin, maar ook, grond en nog veel meer afvalstromen! Vandaag een afvalcontainer besteld is daarom altijd morgen geleverd en ook op zaterdag kunnen we bezorgen. Wij komen de bak dan plaatsen en halen deze later op als hij vol zit! Maar soms moet u al per direct een container hebben, dus kunnen wij altijd voor u kijken of er een plekje over is in onze planning! Ook wilt u natuurlijk niet te veel betalen bij het huren van een container. Vandaar dat wij een scherpe prijs hanteren en proberen wij altijd de goedkoopste te zijn! Daarnaast kunt u ook altijd uw afval komen storten bij ons afvalbrengstation. Afvalstromen zoals: Bedrijfsafval, Papier/Karton, maar ook, Puin en nog veel meer!

Afvalcontainer bestellen

U kunt een container bestellen via onze webshop. Maar ook zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.00 en op zaterdag van 8.00 tot 17.00. Als u ons belt dan kunnen wij u helpen met het kiezen van de juiste container voor het juiste soort afval. U kunt bij ons een bak huren van 3m³ tot 40m³. Voor verschillende soorten afval zoals: bouwafval, puin, groenafval, hout, grond en grofvuil. Als u vandaag nog een container nodig heeft. Kunt u altijd contact opnemen met ons! Bellen gaat altijd het snelste en kunnen wij u het beste helpen. Als er genoeg plek in de planning is kunnen wij de bak dezelfde dag nog komen plaatsen.

Wij zijn gevestigd op de Kernreactorstraat 48 te Veenendaal. Daarom plaatsen wij bakken voor de volgende plaatsen: Veenendaal, Dodewaard, Ede, De Klomp, Ederveen, Renswoude, Woudenberg, Otterlo, Overberg, Scherpenzeel, Rhenen, Elst (U), Amerongen, Barneveld, Bennekom, Driebergen, Kesteren, Ochten, Doorn, Leersum, Leusden, Lunteren, Maarn, Tiel, Wageningen, Zeist, Ingen, Maurik, Achterveld, Opheusden, Maarsbergen, Cothen, Wijk bij Duurstede, Voorthuizen, Odijk, Ommeren, Renkum, Amersfoort, Heelsum, Harskamp, Hoenderloo, Arnhem, Den Dolder, Lienden, Oosterbeek, Gassel, maar ook, Vianen & Kootwijkerbroek.

Staat plaats niet in deze lijst, neem even contact met ons op, want dan kunnen wij kijken of we deze kunnen toevoegen. Hoewel deze dan wel in onze leveringszone moet zijn. Bel naar: 0318-571926

Bekijk eerst altijd welke soort afval u wilt afvoeren.

U kunt vaak niet al uw afval in 1 container gooien, dit moet worden gescheiden. In de bouwafval en grofvuil containers mag je het meeste afval gemengd aanbieden. Daarom zijn deze ook meestal de meest gehuurde containers. Bij bijvoorbeeld grote klussen is het vaak goedkoper je afval te scheiden. Huur dan een schoonpuin, hout, tuinafval of een grondcontainer. Bij het aanbieden van afval wat niet in de container hoort kunnen er extra kosten worden doorberekend. Asbest, asbest-gelijkend materiaal, gevaarlijk afval maar ook, golfplaten mogen absoluut in geen van de containers worden aangeboden.

Misschien weet u niet goed welke bak u nodig heeft? Bekijk daarom hier onder ons aanbod voor de Afzetcontainers.

Voordelen van onze Containers:

  • Wij hebben bijvoorbeeld 3m³, 6m³, 10m³ maar ook grotere containers. (Geschikt voor uw klus)
  • Voordelige All-in prijs. (Zodat u immers niet voor verassingen komt te staan)
  • Snelle en flexibele levering (Meestal kunnen we daarom dezelfde dag nog leveren)
  • Wij denken graag met u mee, zo nemen wij uw zorg uit handen.
  • Bouw- en sloopafval, Puin, Grondafval, maar ook, Houtafval, Groenafval, Grof vuil. (Bel voor de mogelijkheden)

Vergunning

Het plaatsen van een container mag altijd, tenzij er een vergunning benodigd is.  In 90% van de gevallen is er voor een korte plaatsing op gemeentegrond van een afvalcontainer geen vergunning nodig. Toch kan het verstandig zijn bij de gemeente te informeren. Wees er op tijd bij, het aanvragen van een vergunning kan erg lang duren. De beslissing van de gemeente wordt onder andere gebaseerd op de afmeting van de container, de duur dat deze geplaatst wordt en mogelijke overlast voor omwonenden, voetgangers en verkeer. Maar een container kan anderzijds altijd op privégrond worden geplaatst van de huurder of als daar toestemming voor is gegeven.

Afvalcontainer?afvalcontainer

Een Afvalcontainer is een ander woord voor container, net zoals onder andere: bak, portaalcontainer, container, bouwcontainer, bouwafvalcontainer of vuilcontainer. Bijvoorbeeld om verschillende soorten afval in af te voeren. Een afval container van bijvoorbeeld 3m³, 6m³ & 10m³ passen op een parkeerplaats. Het is dan wel slim om bijvoorbeeld twee parkeerplaatsen te reserveren wanneer u een container wilt laten plaatsen. Maar u kunt hem ook in de tuin of naast het huis kwijt.

Container beladen

De afvalcontainer mag maximaal 20 cm boven de rand worden gevuld en wel zo dat de lading goed vast in de afvalcontainer zit, zonder delen die uitsteken. Met name de houtcontainers worden vaak erg hoog beladen maar als de container te hoog beladen is dan kunnen wij deze niet meenemen in verband met onder andere de verkeersveiligheid. Voorkom dus extra ritkosten! Vul dus daarom de container niet te hoog boven de rand!

Container vol?

Op onze website kunt u makkelijk en snel de container laten ophalen. geef een dag van te voren aan als de container opgehaald kan worden. Zo kunnen wij er rekening mee houden in onze planning. Maar, toch liever direct contact? Bellen kan altijd naar ons kantoor!

Kortom, heeft u afval, en wilt u hier vanaf? Doe het samen met REST!

Wilt u gelijk een afvalcontainer bestellen? kijk op onze webshop: www.rest.nl/webshop

Container aanvragen?

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct een
container
huren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.