Algemene afspraken

Afvalcontainer tarieven

De afvalcontainer verhuur tarieven zijn allemaal All-In, dat betekend dat u niet extra kosten betaald dan de opgegeven prijs. Onze container tarieven zijn inclusief: Transport (plaatsen en ophalen), Huur, Verwerkingskosten, Administratiekosten en Milieuheffingen. Alle prijzen kunt u bekijken op onze webshop.


Afvalcontainer verhuur levertijd

Wij proberen een flexibele houding aan te nemen als het gaat om afvalcontainer verhuur. Daarom is bij ons de eerste regel: als u voor 16.00 een container besteld, kan deze de volgende werkdag worden geleverd. Afhankelijk van de gewenste plaatsingsdatum. Mocht u eerder een container nodig hebben kan dit altijd worden overlegt. Wij zullen dan kijken of we de container op het gewenste tijdstip kunnen leveren. Vragen staat altijd vrij! U kunt direct een afvalcontainer huren via onze webshop!


Bestelling annuleren

Als u de bestelling wilt annuleren dan kunt u dit doen tot 24 uur voor de levering door te bellen naar ons kantoor. Als u de bestelling wilt annuleren terwijl de chauffeur al onderweg is dan kan er € 100,- annuleringskosten (administratiekosten + handelings- /transportkosten) in rekening gebracht worden.


Afvalcontainer verhuur plaatsing

Voor de exacte plaats van de container dient u thuis aanwezig te zijn! REST Containers kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de container niet op de juiste plaats volgens uw inzicht staat. Indien wij de container moeten verplaatsen voor de huurder brengen wij extra kosten in rekening. Zorg dus altijd dat u van te voren duidelijk aangeeft waar de container moet komen te staan. Het liefst hebben wij dat er iemand aanwezig is, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.


Afvalcontainer huurtijd

In de meeste gevallen mag de container 6 weken blijven staan. Als deze 6 weken verstreken zijn dan rekenen wij een tarief van 1 euro per dag, bovenop de originele prijs. Tenzij er andere afspraken zijn gemaakt.


Vergunning container

U bent zelf verantwoordelijk voor (eventuele) vergunningen bij uw gemeente. Boetes vanuit bijvoorbeeld de overheid worden direct bij u gelegd. De meeste plaatsingen kunnen zonder vergunning worden gedaan. Maar het is altijd handig om na te vragen of er een vergunning voor nodig is.


Illegaal storten

Indien u niet wilt dat anderen uw container illegaal vullen, raden wij u aan een gesloten container te kiezen of een zeil over uw container te spannen. In onze webshop kunt u een zeil bij de container bestellen om over de container te spannen, zo kunt u er voor zorgen dat er geen afval bij wordt gegooid of uit wordt gehaald. U bent zelf verantwoordelijk voor het afval wat er in de container aangeboden wordt.


Beladen container

U mag de afvalcontainer maximaal 20 cm boven de rand beladen. Bij overtreding blijft de container staan en worden extra kosten in rekening gebracht. Dit is bijvoorbeeld voor het vervoeren. Als de afvalcontainer te hoog is beladen kan er afval op de weg belanden, dat is natuurlijk erg gevaarlijk.


Advies

Wij geven graag advies op maat. Dit doen we door samen met u uw persoonlijke situatie te bespreken. Zowel telefonisch als op kantoor. U kunt ons bellen op: 0318-571926


Als u een container bij ons huurt stemt u automatisch in met deze afspraken, en gaan wij er vanuit dat hier aan wordt gehouden.

Direct een
container
huren