Afvalbrengstation

Afvalbrengstation Veenendaal

U kunt al uw afval komen brengen bij ons. Bij het afvalbrengstation Veenendaal van REST.NL hanteren wij ruime openingstijden voor u en uw afval.

bij REST.NL kunt u ook uw afval brengen bij ons afvalbrengstation in Veenendaal op de Kernreactorstraat 48. U kunt van maandag tot en met Zaterdag bij ons terecht voor het afvoeren van verschillende afvalstromen. Dit kan zonder milieupas! U betaald dan per gestorte kilo. Deze service is voor zo wel bedrijven als particulieren.

U kunt bij kunt bij ons terecht van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00. En op zaterdag van 08.00 tot 17.00. Kom dus bij REST uw afval brengen!

Snelle service bij REST Afvalverwerking.

Als u bij ons komt storten dan moet u zich eerst melden op de weegbrug, dan kunnen wij namelijk zien hoeveel kilo uw beladen auto weegt. Dan kunt u uw afval storten op de aangewezen plek. Als de wagen leeg is kunt u zich weer leeg terugwegen en afrekenen. Zo simpel kan het zijn!

Ons streven voor het afvalbrengstation slaat eveneens haaks op ons streven voor container verhuur en afvalverwerking.

  • We zijn goedkoop en doen ons best om de goedkoopste te zijn in Veenendaal en omstreken. (Regio Midden-Nederland)
  • Wij zijn oplossingsgericht en denken met u mee! (Afval & Vervoer)
  • We zijn precies. Wij scheiden het afval zodat het op een milieu verantwoordelijke manier kan worden verwerkt.
  • We zijn snel. Voor container proberen we een snelle levering te bewerkstelligen. Vandaag nog een container nodig? Neem contact met ons op, dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen doen.

De prijzen zijn per afvalsoort bepaald. Het kan dus zijn dat het duurder is om hout te storten dan puin. Houd daar dus altijd rekening mee. Wilt u meer informatie of weten hoeveel het ongeveer gaat kosten? Neem contact met ons op, en wij denken met u mee!

Kortom, kom uw afval brengen bij REST.NL. U kunt het niet alleen, doe het samen met de REST.

Toch liever uw afval laten ophalen? Zo kunt u bij ons een container huren, die wij komen plaatsen op locatie. U vult de container, wij doen de REST!

Contact gegevens:

REST Containers & Afvalverwerking
Kernreactorstraat 48
3903LG Veenendaal
Tel: 0318-571926
mail: info@rest.nl

www.rest.nl/contact

 

Direct een
container
huren