Afsluitbare container huren

Wilt u een afsluitbare container huren?

Snel en voordelig container huren is zo geregeld!
REST.NL heeft verschillende containers op voorraad voor het huren van een afsluitbare container. Van kleine tot grote containers. Van open containers tot gesloten containers. Ook hebben wij big bags. Wilt u een afsluitbare container huren? Bij ons bent u aan het goede adres!

Afsluitbare afvalcontainer met een inhoud van circa 10m3. De container past op één parkeerplaats.

Neem contact met ons op, of bestel snel en eenvoudig een container via onze webshop: https://www.rest.nl/webshop

Iedereen die wel eens heeft geklust weet dat er vaak bij een verbouwing bijvoorbeeld veel afval kan vrijkomen. U kunt er voor kiezen om een busje te huren, of een aanhanger. Maar dit wil niet altijd even gemakkelijk. Daarom kunnen wij u van te voren een afvalcontainer aanbieden. Zo kunt u zonder zorgen uw afval in de containerbak gooien. En wij halen hem op als deze vol zit. En daarna verwerken wij het afval. u hoeft dus niet meer om te kijken naar het afval. Dit regelen wij voor u!

afsluitbare container huren

Behalve het huren van een container kunt u ook tegen lage tarieven uw afval langs brengen op de Kernreactorstraat 48 te Veenendaal. Op ons eigen afvalbrengstation Veenendaal kunt u dagelijks terecht van 07.00 – 18.00. Op zaterdag van 08.00 – 17.00. Ja we zijn inderdaad op zaterdag voor u beschikbaar.

Behalve container verhuur en afvalverwerking biedt REST.NL ook een breed scala aan diensten aan. Van ontruimen tot sloopwerk. Oftewel voor allerlei diensten kunt u bij ons terecht.

Voordelig container huren met snelle levering, scherpe prijs!

Vandaag een afsluitbare container huren is morgen geleverd en ook op zaterdag kunnen we bezorgen. Heeft u er vandaag nog een nodig? Bel ons dan even want in veel gevallen kunnen we zelfs dezelfde dag nog een bak bij u plaatsen. U wilt natuurlijk niet te veel betalen bij het huren van een afvalcontainer. Vandaar dat wij een scherpe prijs hanteren!

Voordelen van onze Containers:

  • 3m³, 6m³, 10m³ en grotere containers
  • Voordelige tarieven (All-in prijs)
  • Snelle en flexibele levering (Vanochtend gebeld, middag geleverd)
  • Wij denken graag met u mee, als u niet goed weet wat u nodig heeft.
  • Bouw- en sloopafval, Puin, Grondafval, Houtafval, Groenafval, Grof vuil. (Bel voor de mogelijkheden)

Container bestellen

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.00 en op zaterdag van 8.00 tot 17.00. Wij kunnen u helpen met welke maat bak u het beste kunt bestellen en kunnen u vertellen welke soort afval u heeft. U kunt bij ons een bak huren van 3m³ tot 40m³. voor verschillende soorten afval zoals: bouwafval, puin, groenafval, hout, grond en grofvuil. Als u vandaag nog een container nodig heeft. Kunt u altijd contact opnemen met ons. Bellen gaat altijd het snelst en kunnen wij u het beste helpen. Als er genoeg plek in de planning is kunnen wij de bak dezelfde dag nog komen plaatsen.

Kortom, huur uw container bij REST!

Wilt u gelijk een bak bestellen? kijk op onze webshop: https://www.rest.nl/webshop

Direct een
container
huren