Sloopwerkzaamheden

Een van de belangrijke zaken bij sloopwerk is het scheiden van afval. sloopwerk

Dit gebeurt zoveel mogelijk bij de bron, dus op het werk zelf. De essentie van het sloop werk is verschoven naar een proces waarbij het scheiden en demonteren van alle afkomende materialen ten behoeve van hergebruik aan de bron geschiedt. Meer informatie over het scheiden van afval nodig? We hebben een lijst als richtlijn voor het scheiden van afval. Kijk hier voor de afvallijsten.

De sloopwerkzaamheden worden door ervaren medewerkers uitgevoerd met moderne en goed uitgeruste machines. Bij de sloopwerkzaamheden staat de veiligheid van de medewerkers en de directe omgeving altijd voorop. REST.NL is VCA gecertificeerd. Oftewel onze medewerkers zijn gespecialiseerd in sloopwerk werkzaamheden. U krijgt dus niet te maken met amateurs maar met ervaren vakmensen. Hierdoor hoeft u niet te vrezen dat er teveel sloopwerk wordt uitgevoerd, maar echt alleen wat er gesloopt moet worden.

Wilt u ons inschakelen voor sloopwerk? Of heeft u een container nodig voor het afval? Bel dan naar

0318 – 571926

Een container kan handig zijn bij sloopwerk

Een muurtje slopen? Een plavuizen vloer die er uit moet? Of een keuken vernieuwen? Voor elke verbouwing of klus levert REST.NL de juiste container. Zo bent u er van verzekerd dat alles snel en eenvoudig wordt opgeruimd.

Direct een
container
huren